Afbeelding
Foto: Peter de Koning.

RevancheBoxtel wordt naam fusiebridgeclub

Algemeen

Als medio november beide algemene ledenvergaderingen akkoord gaan, dan fuseren de bridgeclubs Boxtel en Revanche per 1 januari. De nieuw gevormde club gaat dan RevancheBoxtel heten.

,,Het voorstel voor de nieuwe naam is al op het besloten deel van onze clubwebsites te vinden, het is een publiek geheim”, aldus Pieter Springer, voorzitter van bridgeclub Boxtel.

De clubs gaan samen omdat ze dan wat ledental en bestuursleden betreft sterker staan. Springer: ,,Het is niet eenvoudig om aan kaderleden te komen. Na de fusie is nog maar één bestuur nodig.”

Per januari bridget de nieuwe club op dinsdag- en donderdagavond en woensdagmiddag in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof 1. Chinees-Indisch restaurant Lotus aan de Breukelsestraat biedt nog tot het eind van het jaar onderdak aan bridgeclub Boxtel. Op die locatie wordt tevens een introductiecursus gegeven voor mensen die de beginselen van het edele kaartspel willen leren kennen. Springer: ,,Daar is veel belangstelling voor. Er doen 34 mensen aan mee. De bridgesport leeft dus in Boxtel.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jan Hermens

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: jan.hermens@brabantscentrum.nl

De jeugdspelers van team JO9-1 van RKSV Boxtel zijn kampioen geworden in de hoofdklasse.
Jeugdkampioenen RKSV Boxtel spelen nog tegen Engelse ploeg Sport 49 minuten geleden
Een blik op Lseven. De nieuwe beachclub in park Molenwijk opent woensdag 2 februari
Netwerkavond voor ondernemers bij Lseven Zakelijk 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Schaakmat Jeugd 4 uur geleden
Rinie Plantema (links) en Cis Vissers, voormalig ambassadeur van stichting KiKa, in de dwarsdeelschuur vol spullen voor de verkoop tijdens een eerdere editie van de garagesale.
Garagesale in Esch levert 1.200 euro op voor KiKa Algemeen 5 uur geleden
Logo
Met enige regelmaat is regen spelbreker tijdens de Heilig Bloedprocessie. Hier schuilen de dragers van het schrijn met de Heilig Bloeddoek in en bij een abri aan de Mgr. Wilmerstraat. Even later werd bekend dat de stoet ontbonden werd.
Bloedprocessie gaat altijd door. Oók als het regent Cultuur 23 uur geleden
One Two Trio viert net als fanfare Concordia een jubileum, al komen de drie Boxtelaren met dertig jaar bestaan nog niet bijna aan het 150-jarig bestaan van de Liempdse vereniging.
Een, twee, drie dagen feest in Liempde met fanfare Concordia Cultuur gisteren
Brabantse Oldtimerdag 2023 in Liempde.
Rocken en rollen in het Liempdse Concordiapark Cultuur 18 mei, 10:00
Logo
Wilma Frense zet haar kwetsbaarheid om in kracht en helpt lotgenoten om zich te uiten over psychische en lichamelijke uitdagingen.
'Ik sta niet graag op de voorgrond, maar ik móest dit doen' Human Interest 18 mei, 09:05