10:32:23    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo

Adverteren

Adverteren Brabants Centrum

Brabants Centrum is al 70 jaar dé krant van Boxtel met een bereik onder inwoners van 18 jaar en ouder van maar liefst 90% in de gemeente Boxtel. Ook online zijn we succesvol met ruim 25.000 bezoeken per maand! Logisch dus dat er volop winkels, bedrijven en instellingen uit Boxtel en omstreken adverteren in Brabants Centrum. Ook de Gemeente Boxtel kiest al 70 jaar Brabants Centrum voor de wekelijkse publicaties en andere gemeentelijke mededelingen.

Klik hier voor de bereikcijfers

Een uniek medium met een uniek bereik!

Wist u dat er in Nederland geen enkele krant is zoals Brabants Centrum? We noemen het niet voor niets ‘uw dagblad op donderdag’: iedere week opnieuw een hoogwaardig journalistiek product met alle nieuwswaardige informatie over de gemeente Boxtel, Esch en Gemonde. Geschreven met passie en altijd met een objectieve pen. Deze werkwijze wordt al 70 jaar omarmd door alle inwoners. Dat gevoel is wederzijds. De medewerkers van Brabants Centrum zijn trots op de gemeente Boxtel, Esch en Gemonde en willen onze dorpen graag koesteren. Vandaag, morgen en in de toekomst. We willen iedere dag laten zien, lezen en beleven dat het fijn leven is in onze dorpen.

Dat we dat goed doen, blijkt wel uit het onderzoek van Markeffect in 2014: maar liefst 90% van Boxtel leest Brabants Centrum. Ter vergelijk: een regionaal dagblad heeft een bereik van 72% en een sterke advertentiekrant slechts 65% (NOM hah-bladen Monitor 2015: 64%), ondanks huis-aan-huis verspreiding. Ook al valt zo’n krant bij iedereen (zonder nee/nee sticker) in de bus, hij ligt niet automatisch op de keukentafel.
Kortom: het is bijna niet te geloven, maar iedereen leest Brabants Centrum. Kiest u voor adverteren via print? Dan bent u met Brabants Centrum in één keer klaar!

Wilt u meer weten over al onze advertentiemogelijkheden? Bel of mail ons 0411-67 25 13 of bc@brabantscentrum.nl

 

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24u ( op werkdagen) contact op met u.


U kunt ons uiteraard ook bellen/mailen voor meer informatie over adverteren in het Brabants Centrum. Wij helpen u graag!

Telefoon:
(0411) 67 25 13 

E-mail:
paul.melis@brabantscentrum.nl 
gerrian.habraken@brabantscentrum.nl

 

 

Download hier de aanleverspecificaties voor advertenties. Heeft u na het lezen van deze specificaties nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! Voor het gemak hier een overzicht van de verschillende kolombreedtes:

Vacatures/personeel

Zoekt u personeel in Boxtel of Noord-Brabant? Met Brabants Centrum bereikt u op zich al  90% van alle inwoners van 18 jaar en ouder in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde. Maar soms is dat gebied te klein. Daarom werken we  samen met de beste jobsite van Noord-Brabant, Brabantwerkt.nl, en 10 van de beste kranten van midden- en Oost-Brabant.

Met één contact regelen wij dit voor u. Op maat en tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Met de meeste kans op succes.

Klik hier voor de uitgebreide informatie. 

Online adverteren
Online het laatste nieuws over Boxtel checken. Voor veel mensen een dagelijks ritueel. Door te adverteren op onze website profiteert u hiervan. Dit voor slechts € 70,- per kwartaal. Het is uiteraard ook mogelijk om ‘cross mediaal’ te adverteren, dus zowel in de krant als op de website. We maken voor u graag een passend voorstel.

Centertjes (rubrieksadvertenties)
Dé marktplaats van Boxtel voor koop, verkoop, huur en verhuur. Tot en met 10 woorden € 7.00 per centertje. Elk woord meer € 0.50 . Centertjes kunnen worden geplaatst door opgave aan de balie, contante betaling.

Aanleveren centertjes: tot uiterlijk woensdag 10.00 uur in de week van plaatsing.

Samenwerking met De Brug ( Sint Michielsgestel)

De gemeenten Boxtel en Sint Michielsgestel gaan een ambtelijke fusie aan. Omdat Stichting Brabants Centrum zich exclusief richt op de gemeente Boxtel is een bijzondere samenwerking aangegaan met huis-aan-huiskrant De Brug, de belangrijkste krant voor de gemeente Sint Michielsgestel. Zowel redactioneel als advertentioneel wordt samengewerkt en zijn speciale afspraken gemaakt.

Verschijningsdag Brabants Centrum
Donderdag

Brabants Centrum is lid van de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) en verschijnt wekelijks op abonnementsbasis in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Gemonde en Esch. In 2002 won de krant de landelijke Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek. In 2014 was Brabants Centrum finalist tijdens de Boxtelse Ondernemerstrofee. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.