Met de verschillende media van stichting Brabants Centrum bereikt u als ondernemer iedereen van 18 jaar en ouder die leest. 

Wat zijn die media dan: 


Brabants Centrum

Al sinds 1944 is deze unieke betaalde krant dé nieuwsbrenger in de gemeente Boxtel en het dorp Gemonde. De ruim 7000 betalende leden krijgen iedere donderdag hun krant in de bus en het leesbereik is daardoor iedere week 72% van de inwoners van 18 jaar en ouder


De Meijerij Boxtel

Deze gratis huis aan huiskrant verschijnt in de gehele gemeente Boxtel in een oplage van 15.000 stuks. Het leesbereik van deze krant is 55% van de inwoners van 18 jaar en ouder. 


Mijn Boxtel

Vrijwel iedere maand verschijnt het magazine "Mijn Boxtel' bij zowel het Brabants Centrum als bij De meierij Boxtel. Dit magazine richt zich op de clubs en verenigingen van Boxtel en wat die allemaal betekenen voor het dorp. 


Ons BC

Ons BC is de naam van de app van stichting Brabants Centrum. Deze app is voor betalende leden. In de app is al het dagelijkse nieuws al actueel te lezen


ADVERTEREN


De verschillende producten hebben alleen hun eigen kracht en bereiken de doelgroepen verschillend. Gewoon adverteren kan uiteraard, maar we kennen ook het begrip businesspartners. Als u businesspartner wordt krijgt u veel meer voor uw budget dan u zou verwachten. 


Contact

Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Paul Melis

T: (0411) 672513

M: (06) 51130762

E: paul.melis@brabantscentrum.nl