Carlijn van Berkel op de plek waar ze graag komt in Boxtel en waar ze veel mensen heeft leren kennen: de Markt.
Carlijn van Berkel op de plek waar ze graag komt in Boxtel en waar ze veel mensen heeft leren kennen: de Markt. Foto: Rens van den Elsen.

Carlijn van Berkel verruilt sportschool voor media: ‘een goed netwerk is altijd handig’

Zakelijk

Van de sportschool naar een verkoper voor een mediabedrijf. Een vreemde overstap? Carlijn van Berkel vindt van niet: ,,Ook in de gym ben je met sales bezig.” De 38-jarige Boxtelse is na de jaarwisseling aan de slag gegaan voor Brabants Centrum én DeMooiBoxtelKrant.

Voor velen is Van Berkel geen onbekende naam. Opa Gerard runde lange tijd de gelijknamige drankenhandel aan de Stationsstraat, thans een schoonheidssalon. Zelf stond Carlijn veel achter de tap van verschillende horecazaken in Boxtel en de laatste jaren bij Daniël’s Gym aan de Markt. Daar leerde ze veel mensen kennen, niet onbelangrijk volgens haar: ,,Een goed netwerk komt zeker van pas in deze baan bij Boxtel Mediacentrum.” Dat bedrijf verkoopt de advertenties voor beide lokale kranten.

Haar carrière kwam niet zomaar aanwaaien. Carlijn ging door een diep dal vanwege een zware depressie. Daar vertelt ze nu open over, ook omdat ze haar weg naar boven weer vond: ,,Toen ik hoorde dat ik misschien niet meer aan werk zou komen, werd ik juist meer vastberaden om weer aan de slag te kunnen.”

CONTACT MET MENSEN

Na 4,5 jaar bij Daniël’s Gym maakt Carlijn nu de overstap naar de mediawereld. ,,Dat klinkt als heel wat anders, maar toch ook weer niet. Ook in de sportzaak ben je bezig met verkoop. Het gaat zowel daar als in mijn nieuwe werk om het contact met de mensen. Daar ligt mijn kracht.”

Daarnaast trekt het lokale aspect van de twee mediakanalen Carlijn aan. ,,De Boxtelse kranten, zowel fysiek als online, geven kleur aan een mooie en fijne gemeenschap. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Stichting Brabants Centrum werd vorig jaar mede-eigenaar van DeMooiBoxtelKrant, samen met de MooiKrant (Sint-Oedenrode), Telstar Mediagroep (Pijnacker) en uitgeverij EM De Jong (Baarle-Nassau). Carlijn zal als media-adviseur samen met Tom Kurstjens organisaties helpen met advertenties in de kranten, maar ook met reclame op alle online kanalen van Brabants Centrum én DeMooiBoxtelKrant.

Wie een vraag heeft aan Carlijn, kan haar bereiken via carlijn@boxtelmediacentrum.nl of telefonisch: 06-30 09 77 07.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 9 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 10 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 11 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 11 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 12 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 13 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 14 uur geleden