MijnBoxtel

                                                                                                                        Afbeelding

 

Stichting Brabants Centrum helpt verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde met het bereiken van de inwoners van de hele gemeente met MijnBoxtel. Via sociale media (Instagram) en in print verzorgen wij voor hen positieve content via MijnBoxtel. Het kost deelnemers geen of nauwelijks moeite om mee te doen.

 

In 2021 richtte Brabants Centrum de Instagrampagina MijnBoxtel op. Daarnaast start in 2022 de campagne in print die zowel in de donderdagkrant van Brabants Centrum verschijnt als in het huis-aan-huisblad De Meierij Boxtel. 

 

MijnBoxtel kost vrijwilligers geen extra moeite

Brabants Centrum heeft het concept zo ingericht dat het de vrijwilligersorganisaties geen of nauwelijks moeite hoeven te doen voor het extra bereik. Bijvoorbeeld: heeft een organisatie een eigen Instagrampagina en plaatst die daar berichten op? Dan is @MijnBoxtel taggen in dat bericht al voldoende. 


Of benadert een vrijwilligersorganisatie toch al de nieuwsmedia? Dan hoeft alleen maar het mailadres brabantscentrum@mijnboxtel.nl toegevoegd te worden aan de cc. Onze 

communitymanager zorgt er vervolgens voor dat de content op een leuke, positieve manier breed wordt verspreid via MijnBoxtel.


 

MijnBoxtel in de kranten

In 2022 start MijnBoxtel ook in print. Vrijwilligersorganisaties die meedoen, krijgen daardoor meerdere malen per jaar aandacht in zowel de betaalde krant Brabants Centrum als het gratis huis-aan-huisblad De Meierij Boxtel. 

 

Ook deelnemen?

Vrijwilligersorganisaties die meedoen, hoeven alleen maar lid te zijn van stichting Brabants Centrum. 

 

Daarnaast is er ook een uitbreiding mogelijk. Tegen drukkosten krijgen vrijwilligersorganisaties maar liefst een hele advertentiepagina per jaar aangeboden.

Meer informatie hierover via Paul Melis via paul.melis@brabantscentrum.nl of op 06-51 13 07 62.


 

Disclaimer

Het concept MijnBoxtel van Brabants Centrum is een offline en online platform voor positiviteit en inspiratie in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde. De kritische journalistieke producties van Brabants Centrum lezen leden terug in de krant op donderdag en in de app Ons BC.