MijnBoxtel

                                                                                                                        Afbeelding

 

Stichting Brabants Centrum helpt verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde met het bereiken van de inwoners. Met MijnBoxtel geven we op een bijzondere manier extra aandacht aan deze organisaties. We lichten bijzondere gebeurtenissen extra uit in zowel Brabants Centrum op print als digitaal. 


MijnBoxtel kost vrijwilligers geen extra moeite

Brabants Centrum heeft het concept zo ingericht dat de vrijwilligersorganisaties geen of nauwelijks moeite hoeven te doen voor extra bereik. Gemiddeld verschijnt er om de week een pagina in de donderdageditie met een speciaal verhaal. Die gaat dieper in op kwesties die spelen binnen verenigingen, zoals werven van vrijwilligers of fusies tussen clubs. 


Ook persoonlijke verhalen komen aan bod. Denk aan een sporter of vrijwilliger die iets bijzonders heeft meegemaakt, een inspirerend verhaal te vertellen heeft of het verdient om eens goed in het zonnetje gezet te worden. Dit soort artikelen worden niet alleen via de krant verspreid, maar ook op de online kanalen van Brabants Centrum gepubliceerd.


Organisaties die deelnemen, worden vanzelf benaderd voor de artikelen. Maar suggesties voor verhalen blijven altijd welkom en kunnen worden verstuurd naar bc@brabantscentrum.nl


Ook deelnemen?

Vrijwilligersorganisaties die willen meedoen met MijnBoxtel, hoeven als organisatie alleen maar lid te zijn van stichting Brabants Centrum. Inschrijven kan door een e-mail te sturen met de contactgegevens van de betreffende organisatie naar bc@brabantscentrum.nl en de betaling à 77,55 euro onder naam van de club of stichting te voldoen via deze link.