Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren. Foto: Hans Verberk.

Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen

Sport

Irene moest zondag in eigen huis tegen Mosa’14 uit Oijen nog altijd zes spelers missen vanwege blessures. Daarom was de hulp van spelers van JO19 wederom welkom. Dat kon niet voorkomen dat het duel met 0-1 werd verloren.

De Gemondenaren waren de hele eerste helft de bovenliggende partij en wisten veel kansen te creëren. Maar die werden niet benut. Zo stond de paal drie keer en de lat twee keer een doelpunt in de weg. Andere kansen werden te slap ingeschoten of misten precisie. Mosa kwam pas in de 44e minuut in de buurt van het Gemondse doel. Het bleef 0-0.

VOETBALWET

In de tweede helft eenzelfde beeld, met de kanttekening dat Mosa iets meer tegengas gaf. De goede kansen waren wederom voor Irene, maar de bal wilde er niet in. En dan treedt een ongeschreven voetbalwet in werking. Bij een vrije trap van Irene werd de bal half weggewerkt en deze viel voor de voeten van speler van Mosa die de bal met een volley in het doel wist te schieten.

Irene probeerde in het resterende kwartier nog alles te doen, maar een doelpunt maken lukte niet. Voor de Gemondenaren is het nu zaak om toe te  werken naar de promotiewedstrijden en hopen dat de ziekenboeg voor die tijd leeg loopt.

De volgende wedstrijd is zondag 12 mei om 14.30 uur. Dan is OKSV in Overlangel de tegenstander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Logo
Giel en Stijn Pijnenburg, de een werd zondag kampioen met MEP, de ander twee weken eerder met het eerste elftal van voetbalclub ODC. Twee kampioenen uit een gezin dus.
Twee kampioenen in gezin Pijnenburg: Giel met MEP en Stijn met ODC Sport 9 uur geleden
Van links naar rechts: Eppo Zant, Nino Scheutjens en Bjorn Harks. Zij debuteerden in de ring.
Boxtelse boksers 4Defence maken hun debuut in de ring Sport 10 uur geleden
Logo
Aanleg van het waterveld voor hockeyclub MEP in de zomer van 2014.
Boxtel trekt portemonnee voor kunstgras ODC en MEP Sport 10 uur geleden
't Geveltje en HGF strijden om zaalvoetbaltitel Sport 11 uur geleden
Freek Claasen verzorgt een lesje vendelen aan de schooljeugd. De workshops worden momenteel herhaald bij museum MuBo. Zaterdag 25 mei is de volgende.
Schuttersgilde heeft nieuw bloed nodig Verenigingen 13 uur geleden
Een nette zestiende plek in het dagklassement: Kay Karssemakers kijkt met tevredenheid terug op zijn raceweekend in Spanje.