Afbeelding

Busexcursie Natuurwerkgroep Liempde

Algemeen

Natuurwerkgroep Liempde organiseert op vrijdag 29 december haar traditionele eindejaarsexcursie. Met de bus wordt een bezoek gebracht aan landgoed De Pannenhoef en het Vogelrevalidatiecentrum in Zundert. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan de excursie.

De bus vertrekt om 09.00 uur vanaf de Liempde Sint-Jans Onthoofdingkerk naar café De Menmoerhoeve voor koffie en gebak. Gids Carlo Braat woont midden op landgoed De Pannenhoef en verzorgt een rondleiding door dit gevarieerde terrein. Na een lunch krijgen deelnemers een rondleiding in het Vogelrevalidatie Zundert. Het is altijd een verrassing welke vogels en zoogdieren zich in het centrum bevinden. Speciaal voor de vogelaars wordt aansluitend nog een bezoek gebracht aan de Bleeke Heide bij Chaam. Omstreeks 17.00 uur keert de bus weer terug in Liempde.

Geadviseerd wordt om warme kleding en goed schoeisel aan te doen en een verrekijker mee te nemen. De kosten voor niet-leden bedragen 25 euro, inclusief vervoer, koffie en lunch. Belangstellenden kunnen zich uiterlijk 28 december aanmelden bij Bert Habraken via e-mailadres berthabraken@icloud.com of telefoonnummer 06-28 34 64 41.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Zonnepanelen op het dak van de Angelaschool.
Zonnepanelen: waar gaat dat heen? Duurzaamheid 1 uur geleden
Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 16 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 19 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 20 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 21 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 21 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 22 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 23 uur geleden