Joost (links) en Hanneke ontvingen woensdag een fraaie cheque van de bekende Gaston van de Nationale Postcodeloterij. (Foto: Peter de Koning).
Joost (links) en Hanneke ontvingen woensdag een fraaie cheque van de bekende Gaston van de Nationale Postcodeloterij. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Straatprijs valt in Boxtel

Algemeen

Gaston Starreveld van de Nationale Postcodeloterij voor de deur met een gouden envelop: voor vele mensen een grote droom. In de Charpentierstraat in Boxtel-Oost werd dit woensdagochtend werkelijkheid. Onder zes huishoudens is liefst één miljoen euro verdeeld.

Vier huishoudens ontvingen 111.111 euro, voor één inwoner was er een cheque van 222.222 euro en het hoogste bedrag dat werd uitgedeeld was 333.333 euro.

Hier blijft het niet bij. Er wordt één miljoen euro extra verdeeld onder inwoners met de postcode 5283 die zijn aangesloten bij de Nationale Postcodeloterij. 

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de cheque-uitreiking in Boxtel-Oost op vrijdag 10 maart uitgezonden op NPO1 tijdens het televisieprogramma 'Een tegen honderd'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 4 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 8 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 9 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 9 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 10 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 11 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 13 uur geleden