Afbeelding

Johnny Cash herleeft in Podium Boxtel

Algemeen

De Brabantse rockers van de band Def Americans brengen zaterdag 19 maart Johnny Cash naar Podium Boxtel. Op de planken van het Boxtelse theater brengen zij een ode aan de 'Man in Black'. 

Als geen ander weet Def Americans meer dan vijftig jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse artiest verbluffend goed te raken. De songs die Cash zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen, worden nieuw leven ingeblazen tijdens een 'tribute' aan de in 2003 in Nashville overleden Amerikaanse artiest.

De voorstelling 'Boom chicka boom' refereert aan de kenmerkende sound van Johnny Cash' backing band, The Tennessee Three. Liefhebbers weten vaak al voordat de stem van de Man in Black te horen is dat het een nummer van de in 1932 in Arkansas geboren zanger is. Def Americans verkent in de voorstelling de muzikale roots van Johnny Cash.

KAARTVERKOOP

Kaartjes voor het optreden van Def Americans kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl en bij de verkooppunten Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof) in Boxtel en drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde. De voorstelling begint om 20.15 uur. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 6 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 7 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 8 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 8 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 9 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 11 uur geleden