De brandweer van Best bluste zaterdagochtend een autobrand op de rijksweg A2 nabij Liempde. (Foto: Persburo Sander van Gils).
De brandweer van Best bluste zaterdagochtend een autobrand op de rijksweg A2 nabij Liempde. (Foto: Persburo Sander van Gils).

Auto in brand op A2

Algemeen

Zaterdagochtend werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand op de snelweg A2 bij Liempde. De bestuurder wist zijn auto op de vluchtstrook tot stilstand te brengen en samen met zijn zoon een veilig heenkomen te vinden.

De brandweer was het vuur snel de baas maar kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigde. Door de brand ontstond er een file in noordelijke richting. De brand ging gepaard met hevige rookontwikkeling.

De brandweer van Best die als eerste ter plekke was, doofde het vuur en wikkelde het incident in samenwerking met de andere hulpdiensten af. De collega's van de Liempdse blusgroep keerde zonder ingezet te worden terug naar de kazerne.

Nadat de bergingswerkzaamheden waren geklaard werd de gedeeltelijke wegafsluiting opgeheven en loste de file snel op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
De mannen van de hobbyclub in het noodlokaal achter de Sint-Willibrordusschool. Links werkt Fons van der Heijden aan de maquette van het nieuwe onderkomen.
Hobbyclub Esch wil naar trapveldje verhuizen Verenigingen 4 minuten geleden
Zonnepanelen op het dak van de Angelaschool.
Zonnepanelen: waar gaat dat heen? Duurzaamheid 2 uur geleden
Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 16 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 20 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 21 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 21 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 22 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 23 uur geleden