Beeld van de audities voor Jesus Christ in Concert in 2015 in SintLucas. (Archieffoto Peter de Koning).
Beeld van de audities voor Jesus Christ in Concert in 2015 in SintLucas. (Archieffoto Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

'Jesus Christ in Concert 2018' zoekt ook jong talent

Algemeen

'Jesus Christ in Concert' beleeft in 2018 een reprise. De rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zal ook dan integraal uitgevoerd worden, maar in een ander decor en een geheel nieuwe bewerking. Roeland Heesbeen, Dave Hanhart en Anke Heesbeen zoeken nog naar jong talenten...

De kartrekkers van de Boxtelse bewerking van Jesus Christ Superstar zijn opnieuw overdonderd door de massale respons van zangers, dansers en muzikanten die een rol willen spelen in deze theaterproductie. ,,Ik denk dat de teller nu op 75 aanmeldingen staat", vertelde Heesbeen deze week. ,,Wat we nog een beetje missen is jong talent. Jeugdige muzikanten en zangers die een rol willen spelen in dit eigentijds verhaal."

Als het aan de initiatiefnemers ligt, gaan de arrangementen van de nummers uit de rockopera op de schop, al blijft de verhaallijn en de muziek overeind. ,,We zouden Jesus Christ in Concert graag voorzien van wat extra nummers en nieuwe muziekstijlen. En juist daarvoor zoeken we nog jong talent dat een bijdrage wil leveren", stelt Heesbeen. Belangstellenden kunnen zich nog altijd aanmelden via e-mail: jc2018boxtel@gmail.com. Via dit e-mailadres kunnen ook anderen zich opgeven om in aanmerking te komen voor een rol of actief te worden als vrijwilliger.

Hoewel de locatie van Jesus Christ in Concert 2018 nog niet bekend is, gaat Heesbeen snel aan de slag. Zaterdag 1 juli wordt de eerste auditieronde gehouden in het Muziekhuis Boxtel aan de Passage Riche. Het oefenlokaal van onder meer Boxtel's Harmonie staat dan de hele dag in het teken van audities. Volgens de initiatiefnemer worden die dag nog geen rollen toebedeeld. ,,Na de zomervakantie volgt een tweede auditieronde waarna we de rollen verdelen. We willen eerst zien welke talenten zich hebben aangemeld."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 12 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 13 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 14 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 15 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 16 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 18 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 20 uur geleden