Youri en Claudia van Alem uit Veldhoven exploiteren sinds maart supermarkt Plus aan de Van Beekstraat in de Boxtelse wijk Selissenwal.
Youri en Claudia van Alem uit Veldhoven exploiteren sinds maart supermarkt Plus aan de Van Beekstraat in de Boxtelse wijk Selissenwal. Foto: Bas van den Biggelaar.

Opmerkelijke actie: Plus Van Alem deelt boodschappenpakketten uit

Zakelijk

Supermarkt Plus aan de Van Beekstraat  van Youri en Claudia van Alem komt met een bijzondere actie. Vrijdag 1 en zaterdag 2 juli delen de nieuwe eigenaren boodschappenpakketten uit ter waarde van 50 euro aan klanten die in de winkel 25 euro of meer besteden. 

Of iedereen aan bod komt? ,,Nou... we hebben zo’n tweeduizend boodschappenpakketten, dus dat moet genoeg zijn, of er moet echt een bizarre stormloop ontstaan”, gniffelt de supermarktondernemer.

Hij en zijn partner Claudia namen eind maart de supermarkt aan de Van Beekstraat over van Ronald van der Horst. Sinds mei deelt het ondernemerskoppel een ‘welkomstontbijtje’ voor de inwoners van de nieuwe wijk Heem van Selis, waar uiteindelijk iedereen zo’n smakelijke verrassing krijgt. ,,Maar we wilden natuurlijk ook iets doen voor de mensen die al jaren naar de supermarkt komen”, vertelt Youri. ,,Je ziet het vaak bij bijvoorbeeld telefoonmaatschappijen: als je een nieuw abonnement afsluit, krijg je een cadeautje. Maar klanten die al jaren zijn aangesloten, worden vaak overgeslagen. Met deze actie willen we ook dat de huidige klanten iets leuks krijgen.”

De actie wordt alleen op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli gehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Adjunct-hoofdredacteur pol.jansen@brabantscentrum.nl

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 41 minuten geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 15 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 16 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 17 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 18 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 19 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 19 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 21 uur geleden