Na drieënhalf jaar stopt Berry Dankers als centrummanager van Boxtel. Het ontbreekt hem aan motivatie om nog met volle inzet door te gaan. (Foto: Peter de Koning, 2016).
Na drieënhalf jaar stopt Berry Dankers als centrummanager van Boxtel. Het ontbreekt hem aan motivatie om nog met volle inzet door te gaan. (Foto: Peter de Koning, 2016). Foto: Peter de Koning

Centrummanager Boxtel stopt ermee

Algemeen

Berry Dankers legt per 1 februari zijn functie als centrummanager van Boxtel neer. Dat heeft hij gisteren, dinsdag 10 december aan het bestuur van stichting Centrummanagement Boxtel (CMB) meegedeeld. 

,,Wij vinden het jammer dat Berry gaat stoppen. Juist zijn enthousiasme, goede contacten en kennis van de detailhandel en horeca in Boxtel maakten hem tot onze ideale kandidaat", stelt CMB-voorzitter Luc Broos. Zijn organisatie gaat zich nu beraden over de koers van het centrummanagement. Nieuwe doelen en prioriteiten zullen de basis vormen voor een profielschets van de opvolger van Dankers. ,,Maar belangstellenden mogen zich ook nu al melden", aldus Broos. 

De centrummanager kijkt tevreden terug op de functie die hij sinds augustus 2016 vervulde. ,,Ik heb het werk steeds met veel plezier gedaan." Hij geeft aan dat bepaalde zaken in zijn ogen beter en anders hadden gekund, maar van enige frustratie is geen sprake. ,,Om te voorkomen dat die wél ontstaat, is het beter er nu mee te stoppen." 

Dat onlangs bekend werd dat Dankers zijn contract slechts met een halfjaar verlengde, was al een voorteken van zijn vertrek. Hij werkte zestien uur per week als centrummanager. Wat hij na 1 februari gaat doen, weet hij nog niet.

Donderdag 12 december publiceert Brabants Centrum een uitgebreid interview met Berry Dankers en Luc Broos. 

Nog geen lid van stichting Brabants Centrum? Klik hier en meld je snel aan!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 10 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 14 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 15 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 15 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 16 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 17 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 19 uur geleden