Afbeelding
Foto: Jan Hermens

Brabants Centrum zoekt meedenkers!

Algemeen

In ons 75e bestaansjaar staan de leden van stichting Brabants Centrum centraal. Alles wat we doen, doen we voor en namens hen. Maar wat willen de leden eigenlijk van de stichting en krant? Om daar achter te komen houden wij midden januari drie ledenbijeenkomsten. Tijdens deze brainstormsessies horen wij graag van leden hoe de toekomst eruit kan zien. Hieronder meer informatie over hoe deze avonden zullen verlopen.

,,We vinden dat de stemmen van onze leden moeten doorklinken in de stichting en de krant", zegt directeur Henk van der Zee. ,,Het belangrijkste van de bijeenkomsten is dat we met onze leden bespreken hoe we een duurzame toekomst garanderen. Brabants Centrum blijft alleen bestaan als we goed luisteren en mensen graag lid zijn omdat ze ons doel begrijpen en steunen."

DE OPZET

Stichting Brabants Centrum zoekt 75 leden om mee te denken. Verdeeld over drie avonden zullen 25 leden per keer mee de toekomst bepalen. Als startschot van elke bijeenkomst vertelt Van der Zee kort iets over de visie en de historie van Brabants Centrum. Hij zal uitleggen hoe hij de rol van de stichting in Boxtel en omstreken ziet. Vervolgens is het woord aan de leden. In vijf groepen van vijf, geleid door één van de journalisten van Brabants Centrum, zullen zij zich buigen over enkele vragen. Bijvoorbeeld: waarin moet de stichting volgens u voornamelijk tijd en middelen investeren? Uiteraard mogen de deelnemers buiten de kaders van de vragen treden; deze dienen slechts als leidraad. Na ongeveer een half uur vat elke groep zijn bevindingen samen op een flipchart en wisselt iedereen van groep.

Uiteraard worden alle bijeenkomsten goed verzorgd: er zal koffie en iets lekkers aanwezig zijn. Na de bijeenkomst is er een borrel, om te toosten op de 75e jaargang. Naar aanleiding van de aanmeldingen wordt er een datum en locatie geprikt.

AANMELDEN

Wilt u meedenken? Dat zouden wij fantastisch vinden! Als u de digitale krant ontvangt, heeft u een mail gekregen met een uitnodiging. Hebben wij uw e-mailadres niet, maar wilt u wel deelnemen? Uiteraard geen enkel probleem. Mail naar bc@brabantscentrum.nl en u krijgt een aanmeldingsformulier toegestuurd.

FOTO BOVEN: Stichting Brabants Centrum vindt de mening van haar leden erg belangrijk. In het kader van het 75-jarig jubileum is zij daarom op zoek naar 75 leden die mee willen denken over de toekomst. Dat gaat gebeuren in drie groepen van 25 personen. Aanmelden is mogelijk via e-mail. (Foto: Jan Hermens).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jules Hameleers

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Freelance-redacteur

Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 49 minuten geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 1 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 2 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 4 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 21 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 22 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur gisteren