Afbeelding

Omgewaaide boom op Meulenbrug

Algemeen

De westerstorm die sinds dinsdagnacht over het land trekt heeft ook in Boxtel enkele bomen geveld. Twee waaiden om in de buurtschap Nergena, een ander vernielde woensdagochtend de Meulenbrug tussen de Van der Voortweg en Molenweide. Beide plekken zijn afgesloten voor doorgaand verkeer. 

De boom bij de Meulenbrug stond op de oever van de Dommel, tegenover het Liduinaziekenhuis. De stam was aan de voet flink verrot. De boom viel op de fietsers- en voetgangersbrug die daardoor ontzet is geraakt. De brandweer heeft een deel van de stam in stukken gezaagd en daarmee de doorgang versperd. Ook is het fietspad afgezet met dranghekken en rood-wit lint. (Foto's: Henk van Weert). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 11 minuten geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 2 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 18 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 20 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur 21 uur geleden
In Liempde zijn jongeren bezig met de organisatie van een obstakelrun voor kinderen met hun ouders. Bij De Langspier was in 2018 ook een dergelijk evenement, voor jeugd én voor volwassenen.
O'Liempdse Spelen voor en door lokale jongeren Jeugd 23 uur geleden
Afbeelding
Met De Keistampers wandelen door de Kampina Sport gisteren