The Trammps zetten de feesttent op z'n kop!
The Trammps zetten de feesttent op z'n kop! Foto: Gerard Schalkx

Gouden Kromploegers pakken uit met groot feest

Algemeen

Het feestweekend van de Liempdse hofkapel De Kromploegers is vrijdagavond spetterend van start gegaan. Het Amerikaanse discofenomeen The Trammps verzorgden een knallend optreden en ook de Nederlandse Diva's of Dance zorgden voor een spektakel op evenemententerrein D'n Tip.

Het gouden bestaansjubileum van De Kromploegers kreeg met de optredens een geslaagde aftrap waarbij ruim tweeduizend bezoekers aanwezig waren. Maar ook zaterdag 23 september en zondag 24 september is er op D'n Tip van alles te beleven.

Zaterdag start om 18.00 uur de vierde editie van het Oktoberfest van De Kromploegers. De twaalfhonderd kaarten waren eerder dit jaar binnen tien minuten uitverkocht. Het feestweekeinde wordt zondag 24 september afgesloten met Proef Lokaal Liempde, dat wordt omschreven als het grootste tapasdiner van Het Groene Woud; diverse hobbykoks bereiden vanaf 13.00 uur kleine culinaire lekkernijen. De proeverij wordt georganiseerd in samenwerking met SPPiLL, Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Liefhebbers van rock & roll muziek, kwamen zaterdagavond aan hun trekken in de tent in het Concordiapark in Liempde. Daar traden The Explosion Rockets op. De band bracht hits van Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en vele anderen.
Explosion Rockets zorgen voor swingende start Rock en Rollend Liempde Cultuur 7 uur geleden
De jeugdleden van TS Dekker gingen afgelopen week op voor hun halfjaarlijkse kubexamens.
Leden TS Dekker niveau hoger na kubexamens Sport 9 uur geleden
De jeugdspelers van team JO9-1 van RKSV Boxtel zijn kampioen geworden in de hoofdklasse.
Jeugdkampioenen RKSV Boxtel spelen nog tegen Engelse ploeg Sport 10 uur geleden
Een blik op Lseven. De nieuwe beachclub in park Molenwijk opent woensdag 2 februari
Netwerkavond voor ondernemers bij Lseven Zakelijk 12 uur geleden
Logo
Afbeelding
Schaakmat Jeugd 14 uur geleden
Rinie Plantema (links) en Cis Vissers, voormalig ambassadeur van stichting KiKa, in de dwarsdeelschuur vol spullen voor de verkoop tijdens een eerdere editie van de garagesale.
Garagesale in Esch levert 1.200 euro op voor KiKa Algemeen 15 uur geleden
Logo
Met enige regelmaat is regen spelbreker tijdens de Heilig Bloedprocessie. Hier schuilen de dragers van het schrijn met de Heilig Bloeddoek in en bij een abri aan de Mgr. Wilmerstraat. Even later werd bekend dat de stoet ontbonden werd.
Bloedprocessie gaat altijd door. Oók als het regent Cultuur 18 mei, 14:00
One Two Trio viert net als fanfare Concordia een jubileum, al komen de drie Boxtelaren met dertig jaar bestaan nog niet bijna aan het 150-jarig bestaan van de Liempdse vereniging.
Een, twee, drie dagen feest in Liempde met fanfare Concordia Cultuur 18 mei, 12:00