Grijpen naar de bal in de rupsbaan voor een gratis rondje. Het blijft een uitdaging op de kermis. (Foto: Daisy Renders).
Grijpen naar de bal in de rupsbaan voor een gratis rondje. Het blijft een uitdaging op de kermis. (Foto: Daisy Renders). Foto: Daisy Renders

Kermis Liempde start nat

Algemeen

Samen met clown Erico en een metgezel heeft wethouder Marusjka Lestrade van de gemeente Boxtel zaterdagmiddag de kermisvijfdaagse geopend in Liempde. Het regenachtige weer zorgde dat het nog niet meteen héél druk werd... 

Aansluitend aan de opening trokken de twee clowns met een ganzenparade over het kermisterrein. Wie kaartjes koopt bij de diverse attracties die daar staan, krijgt ook lootjes. Dinsdagavond wordt om 20.00 uur een trekking gehouden en krijgen de winnaars mooie prijzen die door de kermisexploitanten beschikbaar zijn gesteld. Het publiek kan zich tot en met woensdag vermaken met een op hoge snelheid ronddraaiende bank, de rupsbaan, de botsauto's, een draaimolen, de vliegtuigmolen, het lijntrekspel, de jackpot en de schietsalon. Nieuw is het lunapark dat de nostalgische luchtschommels vervangt. De drie horecazaken in het centrum van Liempde zorgen voor diverse muzikale optredens. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 1 uur geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 2 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 3 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 4 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 5 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 21 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 23 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur gisteren