Afbeelding

Beach Break met 80 volleybalteams

Algemeen

Al op enkele honderden meters afstand zijn vette beats te horen. Het is duidelijk: de achtste editie van Dijkhuizen Beach Break en MSB Beachvolleybal Toernooi is een groot succes. Met bijna tachtig ingeschreven teams is het een groots opgezet evenement waarmee Boxtel zich duidelijk op de kaart zet. Ook zondag wordt nog gevolleybald.

Op blote voeten in het ietwat natte zand, wordt er gesport en vooral veel gelachen. En met klinkende teamnamen als 'VV Ellende', 'Zandmaatjes' en Zever Huukske' is het helder dat het tijdens het driedaagse evenement - dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op het parkeerterrein van eetcafé De Oude Ketting aan de Bosscheweg - vooral gaat om gezelligheid en niet om de winst. De mannen van '1 shade darker' en hun vrienden van 'ODC Yes' zijn het met elkaar eens: ,,Wij komen voor het bier, niet voor de winst."

De vrouwen van 'Gemaktutmee' denken daar anders over. Deelneemster Fenna Philips licht toe: ,,Wij zijn fanatiek en gaan altijd voor de winst." Onder genot van een biertje, dat dan wel… (Foto: Linda van de Wiel).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 9 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 10 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur 12 uur geleden
In Liempde zijn jongeren bezig met de organisatie van een obstakelrun voor kinderen met hun ouders. Bij De Langspier was in 2018 ook een dergelijk evenement, voor jeugd én voor volwassenen.
O'Liempdse Spelen voor en door lokale jongeren Jeugd 13 uur geleden
Afbeelding
Met De Keistampers wandelen door de Kampina Sport 15 uur geleden
Hans van der Schoot overhandigt het eerste exemplaar van het jaarboek 2021 samen met een boeket bloemen aan Thea Tilburgs.
Heemkunde Gemonde brengt weer jaarboek uit Verenigingen 16 uur geleden
Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
De Jordaantjes: alle namen zijn achterhaald! Historie 18 uur geleden
Logo
De tent op de Markt staat vol voor het Oranje Festival Boxtel.
Oranje Festival trapt feestelijk weekend in Boxtel af Cultuur 26 apr, 22:40