Afbeelding

Autobrand in Selissen: brandstichting aannemelijk

Algemeen

De Boxtelse brandweer is zondagavond omstreeks 22.00 uur uitgerukt voor een autobrand in de Sint-Catharinastraat in de wijk Selissenwal. Toen de brandweer arriveerde, hadden omstanders het vuur al gedoofd.

Het vuur werd ontdekt door een passant, die aanbelde bij de eigenaar van de auto. Die handelde kordaat en bluste het vuur in een oogwenk. De schade lijkt evenwel aanzienlijk rondom het rechter voorwiel; hier leek het vuur ontstaan. Een opmerkelijk detail was dat de benzinetank van het voertuig open stond.

Hoewel nog onderzoek wordt verricht naar de toedracht van de autobrand, heeft het er alle schijn van dat het vuur is aangestoken. De politie heeft verklaringen opgenomen van gedupeerden en enkele omstanders. Ook werden door de politie foto's gemaakt van het publiek dat op de brand was afgekomen (zie foto).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 9 minuten geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 1 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 2 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 4 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 20 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 22 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur 23 uur geleden