Afbeelding

Vier dagen kermispret in Gemonde

Algemeen

De kermis in Gemonde is zaterdagavond van start gegaan. Tot en met dinsdag 11 oktober kunnen bezoekers genieten van attracties als de draaimolen, autoscooter, botsauto's en cakewalk.

Naast de vele attracties is er ook van alles te doen in de twee horecagelegenheden van het dorp. The Oldtimers treedt zondag op in De Schuif aan de Dorpstraat; één dag later zorgt Frankies Combo voor de muzikale omlijsting.

Ook in Kloosterzicht aan de Sint-Lambertusweg is van alles te doen.  Zondag is het vanaf 18.00 uur de beurt aan de deejay Paul Elstak om het publiek te vermaken. Ook treden de Lampegastuh en wederom deejay Michael op. Maandag is het café vanaf 12.00 uur geopend en dienen de entertainers zich vanaf 15.00 uur aan. Tijdens het Mega Maandag Matinee verschijnen DJ Crew on tour, Kapalone, Dean Saunders, Partyfriex en Esther van Heeswijk op de bühne. Kloosterzicht vormt dinsdag vanaf 20.00 uur het decor voor een vrouwenavond mét een suprise-act.

De Gemondse kermis is tot en met dinsdag dagelijks vanaf 13.30 uur tot middernacht geopend. (Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 26 minuten geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 2 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 18 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 20 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur 21 uur geleden
In Liempde zijn jongeren bezig met de organisatie van een obstakelrun voor kinderen met hun ouders. Bij De Langspier was in 2018 ook een dergelijk evenement, voor jeugd én voor volwassenen.
O'Liempdse Spelen voor en door lokale jongeren Jeugd 23 uur geleden
Afbeelding
Met De Keistampers wandelen door de Kampina Sport gisteren