Afbeelding

Van der Struijk tekent bij Dundee United

Algemeen

Voetballer Frank van der Struijk zet zijn voetbalcarrière voort in Schotland. De verdediger uit Lennisheuvel, wiens contract in de zomer niet werd verlengd bij Willem II, heeft maandagmiddag een eenjarig contract getekend bij Dundee United FC.

Van der Struijk reisde zondag naar Dundee voor de laatste contractbesprekingen en trainde maandagochtend al mee met de groep. 's Middags zette hij de handtekening onder een eenjarige verbintenis.

De verdediger, die zowel op de flank en centraal zal worden ingezet bij de Schotse ploeg, is blij met de overstap. In een interview met Brabants Centrum gaf hij maandag aan lange tijd in onzekerheid te hebben verkeerd.

Van der Struijk ontmoet bij Dundee United oud-ploeggenoot Nick van der Velden, met wie hij samenspeelde bij Willem II. Samen met de oud-speler van ODC, die in 2003 de overstap maakte naar de Tilburgse eredivisionist, contracteerde de Schotse club ook William Edjenguélé. Beiden poseerden maandagmiddag op de website van de club.

Dundee United komt uit in de Championship, het tweede niveau achter de Premier League waarin teams als Celtic en Glasgow Rangers acteren. In Brabants Centrum van donderdag 1 september verschijnt een openhartig interview met Frank van der Struijk. (Foto: Dundee United).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 11 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 15 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport 16 uur geleden
De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 17 uur geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 17 uur geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 18 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 20 uur geleden