Afbeelding

Schoolvoetbalteams winnen regiofinale

Algemeen

In Engelen hebben het meisjesteam van de Angelaschool en het jongensteam van de Sint-Petrusschool woensdag 25 mei de finale van de regio Zuid 1 in het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Beide teams wonnen op Koningsdag al de Boxtelse editie in sportpark Wagenaars.

Op de velden van FC Engelen wonnen beide elftallen alle wedstrijden, vier in totaal. Daarmee kwalificeerden zij zich voor de districtsfinale die woensdag 8 juni wordt gehouden in Middelburg, waar ook de regio's Noord en Oost aantreden. Mochten de Boxtelse schoolteams in de Zeeuwse provinciehoofdstad opnieuw winnen, dan mogen zij twee weken later opnieuw aantreden tijdens de landelijke finale in Zeist.

(Foto's: Jeroen Ketelaars). 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Honderd wandelaars banjerden vorig jaar door Liempde voor de avonddriedaagse van buurtvereniging Den Berg. Basisschool De Oversteek was goed vertegenwoordigd.
Den Berg stopt na 40 jaar met wandeldriedaagse Cultuur 43 minuten geleden
MEP-hockeyster Aniek de Bekker in duel verwikkeld met een speelster van Etten-Leur.
Laatste loodjes wegen zwaar voor mannen MEP Sport 2 uur geleden
De ASML-campus in Veldhoven.
Balans: 'Uitbreiding ASML biedt kansen voor Boxtel' Economie 3 uur geleden
Logo
De mannen van de hobbyclub in het noodlokaal achter de Sint-Willibrordusschool. Links werkt Fons van der Heijden aan de maquette van het nieuwe onderkomen.
Hobbyclub Esch wil naar trapveldje verhuizen Verenigingen 3 uur geleden
Zonnepanelen op het dak van de Angelaschool.
Zonnepanelen: waar gaat dat heen? Duurzaamheid 5 uur geleden
Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Op de achtergrond de toren van de Sint-Petrusbasiliek.
Ruud van Nooijen belicht historie van Boxtelse protestanten MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Kas Beekmans tijdens een training op het TT-circuit in Assen op zijn nieuwe 600cc motor. De Boxtelaar promoveert komend seizoen naar een hogere klasse met zwaardere motoren.
Kas Beekmans promoveert naar zwaardere 600cc klasse Sport 23 uur geleden
Ramon Mulder (rechts) van Irene in duel met twee spelers van Mosa. De Gemondenaren misten veel kansen, waardoor ze uiteindelijk met 0-1 in eigen huis verloren.
Irene verliest thuis in duel van gemiste kansen Sport gisteren