Boxtel begroet de lente met het shopevent 'Boxtel zet de bloemetjes buiten'. Het belooft een zonnige koopzondag te worden... (Foto: Albert Stolwijk).
Boxtel begroet de lente met het shopevent 'Boxtel zet de bloemetjes buiten'. Het belooft een zonnige koopzondag te worden... (Foto: Albert Stolwijk).

Boxtel zet de bloemetjes buiten

Algemeen

Waar het vorig jaar constant regende en er een harde wind stond, zijn de weersvoorspellingen voor het evenement 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' dit jaar een stuk gunstiger. Voor het weekend is lenteweer met temperaturen tussen de 18 en 20 graden voorspeld. Prima weer voor het Boxtelse evenement op zondag 3 april dat is bedoeld om het voorjaar in te luiden.

Tijdens 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' zijn de winkels in het centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Daarnaast worden vele extra's georganiseerd. Op het plein nabij boekwinkel Bruna, dat onlangs volledig is vernieuwd, worden op vier momenten lentemodeshows georganiseerd. Kinderen en volwassenen tonen om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur de laatste trends op modegebied.

De shows worden georganiseerd door Modellenburo Dyon Caractère met medewerking van de Boxtelse winkels A Presto, La Gare, Uniek Mode, 3 Trend, Eyewish Opticiens, Shoeby, Filipe Mode, Foundation Bekkers, Jola Mode, Hema en Natasja Fashion.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Als enige dorp in de gemeente werd in Esch een optocht met versierde fietsen gehouden voor de jeugd. Onder de klanken van muziekvereniging Sint-Willibrordus trokken zij naar Het Buitenhuis, waar de vlag werd gehesen.
Sport, spel en fietsen, tradities vieren hoogtij tijdens Koningsdag in Liempde, Esch en Gemonde Cultuur 11 uur geleden
Logo
Het centrum van Boxtel stond tijdens Koningsdag bol van de activiteiten. In de ochtend en middag voor gezinnen met kinderen en in de avond voor de volwassenen.
Spatje regen deert bezoekers Koningsdag in Boxtel niet Cultuur 13 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 15 uur geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 16 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 17 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 18 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 19 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 27 apr, 16:30