Meedoen aan de Bokselse Kwis betekent met een groot team een hele avond vragen oplossen, thuis én buitenshuis... (Foto: Albert Stolwijk).
Meedoen aan de Bokselse Kwis betekent met een groot team een hele avond vragen oplossen, thuis én buitenshuis... (Foto: Albert Stolwijk).

Veel animo voor Bokselse Kwis

Algemeen

De belangstelling voor de tweede editie van de Bokselse Kwis is ook dit jaar groot. De dorpsquiz wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 november en heeft nu al een deelnemersveld dat bestaat uit 32 teams. Groepen die willen meedoen, kunnen zich nog steeds inschrijven; alle teams strijden voor de hoogste eer én een zelfgekozen Boxtels goed doel.

De vragen worden gebundeld in een vragenboek dat de teamcaptains op 7 november om klokslag 18.00 uur kunnen ophalen bij restaurant En Garde! aan de Markt. Als de klok van de Sint-Petrustoren diezelfde avond elf keer slaat, moeten de antwoorden zijn ingeleverd. Wie te laat komt, wordt gediskwalificeerd.

Teams dienen volgens de drie organisatoren beslist een flink aantal deelnemers te hebben. Ideaal is een team van tien tot vijftien deelnemers, die niet alleen op een zelf te kiezen hoofdkwartier aan de slag gaan. Enkele teamspelers dienen ook bereid te zijn vragen op locatie ergens in Boxtel te beantwoorden. Waar die vragen worden gesteld, wordt vooraf niet bekendgemaakt.

De organisatoren stellen drie geldprijzen ter beschikking voor de teams die de meeste punten scoren. De prijzen moeten geheel besteed worden aan een vooraf op te geven Boxtels goed doel. Teams die willen meedoen aan de Bokselse Kwis, kunnen zich inschrijven via de website (www.debokstelsekwis.nl) of een e-mail sturen naar debokselsekwis@gmail.com.

Deelname kost 25 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van het team en de captain, het adres van het hoofdkwartier, telefoonnummer, e-mailadres en het goede doel waarvoor gespeeld wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Als enige dorp in de gemeente werd in Esch een optocht met versierde fietsen gehouden voor de jeugd. Onder de klanken van muziekvereniging Sint-Willibrordus trokken zij naar Het Buitenhuis, waar de vlag werd gehesen.
Sport, spel en fietsen, tradities vieren hoogtij tijdens Koningsdag in Liempde, Esch en Gemonde Cultuur 14 uur geleden
Logo
Het centrum van Boxtel stond tijdens Koningsdag bol van de activiteiten. In de ochtend en middag voor gezinnen met kinderen en in de avond voor de volwassenen.
Spatje regen deert bezoekers Koningsdag in Boxtel niet Cultuur 17 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 18 uur geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 19 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 20 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 22 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 27 apr, 16:30