Gerard van Maasakkers (links op de foto naast Harry Hendriks) treedt op 21 november op met de Gildenbondsharmonie in Boxtel. Een maand eerder (15 oktober) is de zanger te gast in Podium Boxtel. (Foto: Peter de Koning).
Gerard van Maasakkers (links op de foto naast Harry Hendriks) treedt op 21 november op met de Gildenbondsharmonie in Boxtel. Een maand eerder (15 oktober) is de zanger te gast in Podium Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Gildenbondsharmonie strikt Gerard van Maasakkers

Algemeen

De bekende Brabantse zanger en liedjesschrijver Gerard van Maasakker treedt zaterdag 21 november op met de Gildenbondsharmonie. Het optreden vindt plaats in de Tijberzaal van het Baanderherencollege in Boxtel en begint om 20.00 uur.

Onder het motto 'Brabants Bond' wordt een muziekprogramma gepresenteerd waarin uitsluitend nummers van Brabantse zangers en componisten te horen zullen zijn. Kaarten kosten 20 euro en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij bloemsierkunst Marimba, kookwinkel Chiccadeau en via www.gildenbonds.nl.

De Gildenbondsharmonie maakt vandaag tijdens het muziekfestival African Beats on the Beach bij De Langspier bekend dat Gerard van Maasakkers definitief is geboekt. Van Maasakkers treedt regelmatig op met Brabantse fanfares en harmonieën.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 41 minuten geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 1 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 2 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 4 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 21 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 22 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur gisteren