Cover van de gemeentegids 2013-2014.
Cover van de gemeentegids 2013-2014.

Boxtel: afscheid van gemeentegids

Algemeen

De gemeente Boxtel werkt nog eenmalig mee aan de editie van de papieren gemeentegids. Dat heeft de gemeente vrijdag bekendgemaakt.

De gids komt jaarlijks uit in samenwerking met het bedrijf LokaalTotaal. De bijdrage van de gemeente was in de laatst uitgebrachte editie (oktober 2014) van de gids al teruggebracht tot beknopte gemeentelijke informatie op enkele pagina's. ,,Steeds verder toenemende digitalisering maakt een papieren gids overbodig", zo stelt de gemeente. ,,De gemeente brengt een informatiekaart uit met daarop de belangrijkste informatie (webadressen en telefoonnummers). De kaart is te raadplegen via de gemeentelijke website en straks via social media kanalen beschikbaar. Mochten mensen nog behoefte hebben aan een papieren informatiekaart, dan kan deze afgehaald worden in het gemeentehuis."

Actuele gegevens over de gemeente en bedrijven en instellingen kunnen volgens het gemeentebestuur via zoekmachines op ieder moment geraadpleegd worden. ,,De gemeente vindt het netjes om vaste adverteerders van de gids nu al te informeren dat er nog één editie volgt waaraan ze meewerkt. De keuze om te adverteren in de gids 2016-2017 is dan uiteraard aan de bedrijven en instellingen zelf."

De informatiekaart is gelijktijdig met de laatste gids beschikbaar, waarschijnlijk in oktober 2015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 49 minuten geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 1 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 2 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 4 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 21 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 22 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur gisteren