Tijdens Koningsdag waren er veel sportieve spelletjes voor de jeugd in sportpark De Laat in Gemonde.
Tijdens Koningsdag waren er veel sportieve spelletjes voor de jeugd in sportpark De Laat in Gemonde. Foto: Hans van Doorn.

Sportpark De Laat was stralend middelpunt tijdens Koningsdag in Gemonde

Sport

In Gemonde kijken het Oranjecomité en voetbalvereniging Irene terug op een geslaagde Koningsdag. Na het feest met lokale dj’s op vrijdagavond, trotseerde de jeugd zaterdagmorgen de regen en kou om aan de spelletjes mee te doen. In middag kwamen 21 teams op het 6 tegen 6 toernooi af. 

Sportpark De Laat was tijdens Koningsdag het stralende middelpunt. Een grote tent vormde de centrale plek. Tijdens de DJ-Night op vrijdag vaardigden alle seniorenteams van Irene een duo af om achter de draaitafel plaats te nemen. Er kwamen ruim tweehonderd bezoekers op af. 

Koningsdag begon voor de schoolgaande jeugd in Gemonde met het bekende dansje. Bijna zestig kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 genoten van verschillende spelletjes die het oranjecomité had neergezet. 

6 TEGEN 6

Na een afsluitend frietje aan het einde van de middag, werd het terrein gebruikt voor het 6 tegen 6 voetbaltoernooi van Irene. Er streden twaalf senioren-, zes dames- en drie jeugdteams om de eer en een stapeltje consumptiebonnen. De eerste prijzen werd gewonnen door Hijkeurthemafdiekwal (heren), Héé Twan (dames) en BDEKR (jeugd). Zanger Guus Doggen en dj Nick van Hal sloten de sportieve dag in het Gemondse sportpark af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Logo
De open boerderijdag bij de familie Van Alphen op Luissel trok ruim duizend bezoekers op tweede pinksterdag.
Boerderij familie Van Alphen druk bezocht: 'Koeien zijn lief, maar ze likken aan m'n hand' Jeugd 13 uur geleden
Logo
Limuscene kreeg weliswaar een paar stortbuien over zich heen, maar dat mocht de pret niet drukken. Publiek en muzikanten vermaakten zich opperbest.
Regen deert muzikanten en bezoekers 16e Limuscene niet Cultuur 14 uur geleden
In het kantoor van Bijnen Uitvaartzorg aan de Baroniestraat 53 in Boxtel is 30 mei een bijeenkomst over loslaten en nalaten.
Avond over loslaten en nalaten bij Bijnen Zakelijk 15 uur geleden
De jaarlijkse voertuigenzegening blijft niet beperkt tot motoren, personenauto's en trucks. Ook scootmobielers sluiten aan.
Met Gods zegen op de Markt kunnen voertuigen weer de weg op Geloof en spiritualiteit 16 uur geleden
De schedel van een metoposaurus is vanaf vrijdag in het Oertijdmuseum in Boxtel te zien. Het miljoenen jaren oude skelet is door medewerkers van het Oertijdmuseum weer in elkaar gezet.
Oertijdmuseum toont als eerste skelet oeroude 'salamander' Historie 17 uur geleden
In de laatste twee weken van augustus wordt in Liempde gecollecteerd voor De Zonnebloem.
Zonnebloemloterij: verkoop huis aan huis in Liempde Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 21 uur geleden
Logo
Liefhebbers van rock & roll muziek, kwamen zaterdagavond aan hun trekken in de tent in het Concordiapark in Liempde. Daar traden The Explosion Rockets op. De band bracht hits van Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en vele anderen.
Explosion Rockets zorgen voor swingende start Rock en Rollend Liempde Cultuur 19 mei, 16:00