Rondje Boxtel By Night is een van de hoogtepunten van het zomerseizoen. Leden van kanovereniging De Pagaai organiseren de activiteit dit jaar op zaterdag 14 september. (Foto: Daisy Renders, 2016).
Rondje Boxtel By Night is een van de hoogtepunten van het zomerseizoen. Leden van kanovereniging De Pagaai organiseren de activiteit dit jaar op zaterdag 14 september. (Foto: Daisy Renders, 2016). Foto: Daisy Renders

Peddelen op donkere Dommel

Algemeen

Kanoclub De Pagaai houdt zaterdag 14 september weer het jaarlijkse Rondje Boxtel by Night. Vanaf 21.00 uur gaan de peddelaars van start bij het clubhuis aan de Voetboog. Zij zijn daar vanaf 18.00 uur welkom om de boten te versieren met sfeerverlichting onder muzikale klanken van de Beyersland Kapel uit Lennisheuvel. 

Rond 21.00 vertrekken de peddelaars. Tijdens deze avond worden alle bruggen voorzien van sfeervolle verlichting en ook diverse bewoners van de rivieroever hangen lampjes in hun tuin. De mooist verlichte tuin komt in aanmerking voor een leuke attentie. Bij terugkomst worden deelnemers en bezoekers getrakteerd op een barbecue, drankje en feestelijke muzikale klanken van een deejay. 

Vorig jaar had De Pagaai wederom een aantal inschrijvers dat niet op kwam dagen. Daardoor heeft de club mensen onnodig teleur moeten stellen. Dit jaar is de aanmelding pas definitief nadat de organisatie de deelnemersbijdrage heeft ontvangen. Die bedraagt 7,50 per persoon; wie zelf een kano meebrengt, betaalt twee euro minder. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.depagaai.nl. Meer informatie? Bel na 18.00 uur naar telefoonnummer 06-20 08 29 82 of e-mail: contact@depagaai.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 2 uur geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 17 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 18 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 19 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 20 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 21 uur geleden