Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

Muzikaal afscheid van 2017

Algemeen

Voor haar traditionele Oudjaarsbal heeft De Aggemarvanhuisaf Band zich zaterdag 30 december verzekerd van de vocale medewerking door Fenne van Wuijtswinkel en Henny van den Boom. Na de pauze treedt coverband Mr. C, voorheen bekend als G@zzerop!, voor het voetlicht in zaal Rembrandt.

Na de geslaagde Oktoberfesten twee maanden geleden, hebben de muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band zich onder meer toegelegd op het Oudjaarsbal. ,,De voorbereidingstijd was echter kort en daarom beperken we ons tot het programma vóór de pauze", meldt bandleider en trombonist Sjef van Weert. ,,We zijn daarom ook blij dat Mr. C het tweede deel van de muziekavond voor haar rekening neemt, temeer omdat enkele muzikanten van die band ons orkest komen versterken."

Fenne van Wuijtswinkel stond al vaker met De Aggemarvanhuisaf Band op de planken. De zangeres maakte onder meer indruk met een van de hoofdrollen in de Boxtelse musicalproductie Jesus Christ in Concert, waar ze vol overgave de rol van Maria Magdalena vertolkte. De Boxtelse is bovendien uitgekozen om op 31 maart in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch een nummer te zingen met theaterdiva Karin Bloemen.

Henny van den Boom kent het publiek onder meer als zanger en gitarist van de band Nailhead, die onder meer optrad tijdens het populaire festival Boer zoekt Band maar ook als uitsmijter was geprogrammeerd van de lokale Uitmarkt in september.

Het Oudjaarsbal begint om 21.00 uur; een uur eerder is de zaal open. Toegangskaartjes zijn te koop voor 7,50 euro (inclusief welkomstdrankje) in grand café Rembrandt aan de Rechterstraat 56. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 2 uur geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 17 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 18 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 19 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 20 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 21 uur geleden