Afbeelding

Oggelvorsenpoel schrapt 11-11-feest

Algemeen

Carnavalsstichting De Oggelvorsen in Esch heeft het elf-elfbal dat zondag 14 november zou worden gehouden, geannuleerd vanwege corona.

,,In het bestuur is uitvoerig gesproken over verschillende scenario’s en we hebben geconcludeerd dat het nu niet verantwoord is dit evenement door te laten gaan. Hierin zijn de zorgen over de besmettingscijfers, de roep vanuit de zorg en de alternatieven meegewogen”, meldt een woordvoerder van het stichtingsbestuur.

In dorpshuis De Es zou zondagmiddag Prins Carnaval worden geïnstalleerd en stond ook de verkiezing van een jeugdprins(es) op het programma. ,,Met velen keken we uit naar onze opening van het carnavalsseizoen. Er is al veel werk verzet en we beseffen dat we met dit besluit ook mensen teleurstellen,met name onze jeugdige Kwakbollekes. Laten we desondanks ons carnavalshart kloppend houden. Dan vinden we elkaar weer op het mooiste feest zodra het kan”, aldus De Oggelvorsen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 2 uur geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 17 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 18 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 19 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 20 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 21 uur geleden