Vorig jaar stond Boxtel En Route in het teken van verborgen schatten. Zo konden mensen met een spoorfiets een ritje maken tussen de Kasterensestraat en de Laarakkerweg. De organisatie heeft er dit jaar opnieuw voor gekozen om mensen kennis te laten maken met verrassende locaties. (Archieffoto: Peter de Koning).
Vorig jaar stond Boxtel En Route in het teken van verborgen schatten. Zo konden mensen met een spoorfiets een ritje maken tussen de Kasterensestraat en de Laarakkerweg. De organisatie heeft er dit jaar opnieuw voor gekozen om mensen kennis te laten maken met verrassende locaties. (Archieffoto: Peter de Koning).

Boxtel En Route: voedsel staat centraal

Algemeen

De derde editie van Boxtel En Route vindt plaats op zondag 24 juni en staat in het teken van voedsel. Op zestien verrassende locaties in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel krijgen bezoekers een uitgebreid kijkje achter de schermen.

Boxtel En Route gaat om 11.00 uur van start in Indenhof aan de Mgr. Bekkersstraat. Vervolgens kunnen mensen een ronde maken langs allerlei locaties die verbonden zijn aan het thema voeding. Zo is het onder meer mogelijk om in de keuken te duiken bij Kookpunt OKE (Boxtelseweg 50, Liempde), een wandeling langs eetbare planten te maken (Puttersdreef 2, Boxtel), te proeven van speciaalbiertjes bij bierbrouwerij De Gaperd (Staarten 4, Boxtel) en meer te weten te komen over bijen ('t Raathuis aan het Essche Heike in Boxtel en imkerij Het Groene Woud aan de Hezelaarse Akkers in Liempde). Een volledig overzicht van de locaties is te vinden op www.boxtel.nl/enroute.

Indenhof vormt de centrale locatie van Boxtel En Route. Nadat om 11.00 uur het startsein is gegeven voor het evenement, kunnen mensen picknicken in het parkje. Voor kinderen die graag actief zijn, organiseert Buurtsport Boxtel tussen 15.00 en 17.00 uur sportieve activiteiten op deze locatie. En om 16.30 uur vindt de feestelijke afsluiting van Boxtel En Route plaats in Indenhof.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Na afloop van de Kampinatocht was het voor de wandelaars goed toeven op het terras van B&B D'n Hop.
Omleidingen nodig tijdens wandeltocht over zompige Kampina Sport 3 uur geleden
Logo
Burgemeester Ronald van Meygaarden legt bloemen bij het Indiëmonument.
'Twee minuten stilte kunnen niet lang genoeg duren' Algemeen 7 uur geleden
Henri van Weert ontdoet een schaap van zijn warme jas.
Beleef het voorjaar bij Kinderboerderij Boxtel Jeugd 8 uur geleden
De PVS-mascotte Phoxy brengt 18 mei een bezoek aan sportpark De Roode Bleek in Liempde.
PSV-mascotte Phoxy bezoekt DVG Verenigingen 8 uur geleden
Bernard Vekemans in het gelijknamige museum dat onder andere was- en strijkspullen herbergt.
Rondleiding Museum Vekemans MuBo 10 jaar 9 uur geleden
Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 12 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 5 mei, 16:00
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 5 mei, 15:00