Afbeelding

Gastouderschap centraal op infomiddag Kids@home

Algemeen

Kids@home organiseert op donderdag 7 juni een inloopmiddag aan de Vossenholen 7 in Gemonde voor mensen die belangstelling hebben in het gastouderschap en daarover meer informatie willen. Tijdens de bijeenkomst vertelt eigenaar Jolanda Bergman van het gastouderbureau over de criteria die bij gastouderopvang horen. Daarnaast geeft ze tips om een eigen onderneming te starten.

Ze komen geregeld voorbij: advertenties waarin gastouders worden gevraagd. Dit zijn mensen die opvang bieden aan kinderen waarvan de ouders werken, op tijden die niet altijd tussen negen en vijf uur liggen. Bij een gastouder is in overleg veel mogelijk, stelt Bergman. ,,Zowel vaste opvang als flexibele opvang, bij de gastouder thuis of bij de vraagouder in huis." Kids@home is een gastouderbureau dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de gastouders. ,,Dat staat in de wet Kinderopvang. Het bureau moet de gastouders begeleiden en de kwaliteit van de zorg controleren", legt Bergman uit.

Tijdens de inloopmiddag op 7 juni geeft Bergman uitleg belangstellenden exact wat er zoal komt kijken bij gastouderopvang en aan welke criteria zij moeten voldoen. Mensen kunnen zich aanmelden via de website www.kids-at-home.net. Neem voor meer informatie contact op met Jolanda Bergman via telefoonnummer 06-10 10 97 20 of e-mail: info@kids-at-home.net.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 1 minuut geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 1 uur geleden
Logo
Als enige dorp in de gemeente werd in Esch een optocht met versierde fietsen gehouden voor de jeugd. Onder de klanken van muziekvereniging Sint-Willibrordus trokken zij naar Het Buitenhuis, waar de vlag werd gehesen.
Sport, spel en fietsen, tradities vieren hoogtij tijdens Koningsdag in Liempde, Esch en Gemonde Cultuur 16 uur geleden
Logo
Het centrum van Boxtel stond tijdens Koningsdag bol van de activiteiten. In de ochtend en middag voor gezinnen met kinderen en in de avond voor de volwassenen.
Spatje regen deert bezoekers Koningsdag in Boxtel niet Cultuur 19 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 21 uur geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 22 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 23 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur gisteren