Afbeelding

Stapel op Sint baadt in kunstlicht

Algemeen

Stapel op Sint blijft enorm populair. Vanmiddag (zaterdag) stond er op het hoogtepunt van de drukte een rij van enkele tientallen meters op het kasteelplein. Wie achter aansloot, moest rekening houden met een wachttijd van zo'n anderhalf uur. Ook vanavond, tijdens de avondopenstelling van 17.30 tot 19.00 uur was de toestroom groot.

Het kasteel lag er prachtig verlicht bij op deze frisse decemberavond. De Sint ontving weer heel veel kinderen en ouders en had voor iedereen even tijd. Buiten op het plein klonk vrolijke muziek en dansten de pieten in het rond. Morgen, zondag 3 december is de laatste dag van deze editie van Stapel op Sint. Bezoekers zijn dan welkom van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Een half uur vóór sluitingstijd kunnen de laatste bezoekers naar binnen. (Foto: Peter de Koning)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De oud-gedecoreerden in Esch maken er een gezellige Koningsdag van. De officieuze bijeenkomst vormt een treffen van bekenden. Er is altijd wel wat bij te praten en de bewoners kennen elkaar allemaal.
Onofficiële bijeenkomst oud-gedecoreerden Esch smaakt naar meer Cultuur 25 minuten geleden
Vorig jaar werd de Boxtelse groep wandelaars onderweg aangemoedigd en voorzien van koffie en thee met een wafel door vrijwilligster Willemien Renders en haar man Henk.
Wandelen naar de Sint-Jan. Voor 'Met je hart' Verenigingen 45 minuten geleden
RKSV Boxtel maakt nog altijd kans op het kampioenschap in de vijfde klasse D. De munselploeg won met 2-1 van Riel.
Boxtel wint zware strijd tegen tien man van Riel en blijft in kampioensrace Sport 1 uur geleden
Logo
De Oranjebraderie in Boxtel trok zondag volop bekijks. Het winkelend publiek kwam voor de koopjes, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een gigantische aap door het centrum.
Jagen op koopjes, potje darten en rondjes draaien in de carrousel tijdens drukbezochte Oranjebraderie Boxtel Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 3 uur geleden
Logo
Als enige dorp in de gemeente werd in Esch een optocht met versierde fietsen gehouden voor de jeugd. Onder de klanken van muziekvereniging Sint-Willibrordus trokken zij naar Het Buitenhuis, waar de vlag werd gehesen.
Sport, spel en fietsen, tradities vieren hoogtij tijdens Koningsdag in Liempde, Esch en Gemonde Cultuur 19 uur geleden
Logo
Het centrum van Boxtel stond tijdens Koningsdag bol van de activiteiten. In de ochtend en middag voor gezinnen met kinderen en in de avond voor de volwassenen.
Spatje regen deert bezoekers Koningsdag in Boxtel niet Cultuur 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 23 uur geleden