Schaatsbaan Boxtel on Ice is woensdag 4 januari het decor van Kwekpoel on Ice, een muzikaal en vermakelijk jeugdfestijn dat wordt georganiseerd door De Knokkers. (Foto: Peter de Koning).
Schaatsbaan Boxtel on Ice is woensdag 4 januari het decor van Kwekpoel on Ice, een muzikaal en vermakelijk jeugdfestijn dat wordt georganiseerd door De Knokkers. (Foto: Peter de Koning).

Kwekpoel on Ice in Boxtel

Algemeen

Zin in een feestje? Zet dan op woensdag 4 januari een groot kruis in je agenda. De carnavalsspecialisten van De Knokkers nemen die dag 's middags én 's avonds bezit van Boxtel on Ice en gaan de ijsbaan inrichten als... De Kwekpoel. Tijd dus voor een winters voorproefje van het openbaar jeugdcarnaval, compleet met spelletjes, disco en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.

De Knokkers maken zich enthousiast op voor de viering van carnaval, dat dit jaar gehouden wordt van 25 tot en met 28 februari. ,,Boxtel on Ice is een geweldige buitenkans om de kinderen van Boxtel in de kerstvakantie al een heerlijke feestmiddag of -avond te bezorgen", zegt Inge van Kessel. ,,De festiviteiten op de ijsbaan in Boxtel zullen hetzelfde karakter hebben en zijn dus 'the place to be' op 4 januari", zegt Van Kessel. Ze vertelt dat het middagprogramma (14.00-17.00 uur) vooral bedoeld is voor jongere kinderen, zeg maar de onderbouw van de basisscholen. Naast schaatsen en muziek is er natuurlijk ruimte voor oud-Hollandse spelen. Het avondprogramma (19.00-22.00 uur) is voor oudere kinderen en tieners, die tijdens carnaval ook vaak 's avonds in De Kwekpoel te vinden zijn.

Deelname aan Kwekpoel on Ice is mogelijk voor kinderen die in het bezit zijn van een dagkaart of een passe-partout voor Boxtel on Ice.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Na afloop van de Kampinatocht was het voor de wandelaars goed toeven op het terras van B&B D'n Hop.
Omleidingen nodig tijdens wandeltocht over zompige Kampina Sport 12 uur geleden
Logo
Burgemeester Ronald van Meygaarden legt bloemen bij het Indiëmonument.
'Twee minuten stilte kunnen niet lang genoeg duren' Algemeen 16 uur geleden
Henri van Weert ontdoet een schaap van zijn warme jas.
Beleef het voorjaar bij Kinderboerderij Boxtel Jeugd 17 uur geleden
De PVS-mascotte Phoxy brengt 18 mei een bezoek aan sportpark De Roode Bleek in Liempde.
PSV-mascotte Phoxy bezoekt DVG Verenigingen 17 uur geleden
Bernard Vekemans in het gelijknamige museum dat onder andere was- en strijkspullen herbergt.
Rondleiding Museum Vekemans MuBo 10 jaar 18 uur geleden
Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 21 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 5 mei, 16:00
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 5 mei, 15:00