Afbeelding

Gemonde gaat vanavond los in de feesttent

Algemeen

Ze zeggen 'dat ze er niks van bakken', maar ondertussen staat carnavalsvereniging 'Bakt er niks van' wel aan het roer van de vierde editie van 'Gemonde Gaat Los'. Het tentfeest wordt vandaag van 19.30 tot 01.00 uur gehouden op een terrein achter voetbalvereniging Irene en nabij de manege aan de Kaal Hoefsteeg in Gemonde. Het is een party die elk jaar groter wordt en dit jaar dj Tomba, Raymon Hermans, Pascal Redeker en de Snollebollekes op het programma heeft.

Carnavalsvereniging 'Bakt er niks van' is een 26-koppige club met allemaal jonge mensen die zeker niet vies zijn van een goed feestje. Niet alleen met carnaval, maar ook daar buiten. Zo wordt en werden in het verleden tentfeesten bezocht. Uiteindelijk werd enkele jaren geleden, met een slokje op, besloten dat zij zelf ook wel eens iets dergelijks konden organiseren.

Johan Verheijden uit Boxtel, Rick Bekkers uit Liempde en Paul Groenendaal uit Gemonde staan samen met Robin Foolen aan het organisatieroer. De overige clubleden, aangevuld met nog tientallen vrijwilligers, laten net als zij hun handjes wapperen met opbouw en afbreken, horeca en al wat nodig is om het evenement te doen slagen. Dat zij dat niet onverdienstelijk doen blijkt uit de afgelopen jaren. ,,Ons bezoekersaantal is van 400 naar 700 en verleden jaar tot 800 gestegen", vertellen de mannen enthousiast. 

Kaarten voor Gemonde Gaat Los kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Kijk voor meer informatie op www.gemondegaatlos.nl. (Foto: Wendy van Lijssel).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Limuscene kreeg weliswaar een paar stortbuien over zich heen, maar dat mocht de pret niet drukken. Publiek en muzikanten vermaakten zich opperbest.
Regen deert muzikanten en bezoekers 16e Limuscene niet Cultuur 44 minuten geleden
In het kantoor van Bijnen Uitvaartzorg aan de Baroniestraat 53 in Boxtel is 30 mei een bijeenkomst over loslaten en nalaten.
Avond over loslaten en nalaten bij Bijnen Zakelijk 1 uur geleden
De jaarlijkse voertuigenzegening blijft niet beperkt tot motoren, personenauto's en trucks. Ook scootmobielers sluiten aan.
Met Gods zegen op de Markt kunnen voertuigen weer de weg op Geloof en spiritualiteit 2 uur geleden
De schedel van een metoposaurus is vanaf vrijdag in het Oertijdmuseum in Boxtel te zien. Het miljoenen jaren oude skelet is door medewerkers van het Oertijdmuseum weer in elkaar gezet.
Oertijdmuseum toont als eerste skelet oeroude 'salamander' Historie 3 uur geleden
In de laatste twee weken van augustus wordt in Liempde gecollecteerd voor De Zonnebloem.
Zonnebloemloterij: verkoop huis aan huis in Liempde Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Senioren praten over sociale netwerken en zorgzame buurt Bouwen en wonen 7 uur geleden
Logo
Liefhebbers van rock & roll muziek, kwamen zaterdagavond aan hun trekken in de tent in het Concordiapark in Liempde. Daar traden The Explosion Rockets op. De band bracht hits van Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en vele anderen.
Explosion Rockets zorgen voor swingende start Rock en Rollend Liempde Cultuur gisteren
De jeugdleden van TS Dekker gingen afgelopen week op voor hun halfjaarlijkse kubexamens.
Leden TS Dekker niveau hoger na kubexamens Sport 19 mei, 13:30