De winnaars van de Prijzenexplosie in maart flankeren drie bestuursleden van winkeliersvereniging Oosterhof. V.l.n.r. Esmée en Renier van den Brandt, Marc van den Biggelaar, Gradjan Buss, Hans van Erp, Henri Becx en Hannie van Wanrooij. (Foto: Henk van Weert).
De winnaars van de Prijzenexplosie in maart flankeren drie bestuursleden van winkeliersvereniging Oosterhof. V.l.n.r. Esmée en Renier van den Brandt, Marc van den Biggelaar, Gradjan Buss, Hans van Erp, Henri Becx en Hannie van Wanrooij. (Foto: Henk van Weert).

Oosterhof explodeert: met prijzen...

Algemeen

Tijdens de Prijzenexplosie van maart, de maandelijkse consumentenactie van de gezamenlijke ondernemers in het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof, heeft Renier van den Brandt de hoofdprijs gewonnen. Hij nam zaterdag 26 maart de flatscreen-tv in ontvangst die door medewerkers van EP Rickelman wordt geïnstalleerd. 

Door het prijzenpakket niet alleen samen te stellen uit artikelen van de eigen leden, maar ook van ondernemers uit andere delen van Boxtel, wil winkeliersvereniging Oosterhof de actie een breed karakter te geven. ,,En dat slaat aan. Het is een laagdrempelige manier om leuke prijzen te winnen. Het enige dat mensen hoeven te doen is na het winkelen hun kassabon te voorzien van naam en adres en in de verzamelbox te werpen", vertelde voorzitter Hans van Erp namens de gezamenlijke winkeliers in Boxtel-Oost. De eigenaar van dierenzaak Dobey werd bij de prijsuitreiking geassisteerd door twee collega-ondernemers: DA-drogist Marc van den Biggelaar en brood- en banketbakker Gradjan Buss. 

De tweede prijs, een tablet werd gewonnen door Henri Becx. Hannie van Wanrooij nam een cadeaubon van modezaak Mr. & Mrs. Filipe in ontvangst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Na afloop van de Kampinatocht was het voor de wandelaars goed toeven op het terras van B&B D'n Hop.
Omleidingen nodig tijdens wandeltocht over zompige Kampina Sport 52 minuten geleden
Logo
Burgemeester Ronald van Meygaarden legt bloemen bij het Indiëmonument.
'Twee minuten stilte kunnen niet lang genoeg duren' Algemeen 5 uur geleden
Henri van Weert ontdoet een schaap van zijn warme jas.
Beleef het voorjaar bij Kinderboerderij Boxtel Jeugd 5 uur geleden
De PVS-mascotte Phoxy brengt 18 mei een bezoek aan sportpark De Roode Bleek in Liempde.
PSV-mascotte Phoxy bezoekt DVG Verenigingen 6 uur geleden
Bernard Vekemans in het gelijknamige museum dat onder andere was- en strijkspullen herbergt.
Rondleiding Museum Vekemans MuBo 10 jaar 7 uur geleden
Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 10 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar gisteren
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 5 mei, 15:00