Beeld van een repetitie van Jesus Christ in Concert. De vraag naar toegangskaarten is overstelpend. (Foto: Peter de Koning).
Beeld van een repetitie van Jesus Christ in Concert. De vraag naar toegangskaarten is overstelpend. (Foto: Peter de Koning).

Jesus Christ in Concert uitverkocht

Algemeen

De opvoering van de rockopera Jesus Christ in Concert, die in maart 2016 driemaal wordt opgevoerd in de voormalige Heilig Hartkerk in Boxtel, is helemaal uitverkocht.

Donderdagmiddag maakte de organisatie bekend dat de kaartverkoop van start was gegaan. In een oogwenk zaten de voorstellingen op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart vol. Voor de matinee op zondag 20 maart waren vrijdagochtend nog enkele kaarten te koop, die zijn nu weg.

Jesus Christ in Concert is een bewerking van de bekende rockopera Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice en wordt door louter lokale zangers en acteurs opgevoerd. Wekelijks wordt gerepeteerd voor het spektakelstuk dat in de voormalige Heilig Hartkerk wordt opgevoerd.

Vanwege de grote animo voor Jesus Christ in Concert overwegen de organisatoren een vierde uitvoering te plannen op donderdag 17 maart. Of dat gaat gebeuren, staat nog niet vast en wordt later bekendgemaakt.

Huurders van woonstichting Sint-Joseph kunnen - mits ze abonnee zijn van Brabants Centrum - met reductie kaartjes kopen. Dat kan uitsluitend door een mail te sturen naar communicatie@sintjoseph.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Burgemeester Ronald van Meygaarden legt bloemen bij het Indiëmonument.
'Twee minuten stilte kunnen niet lang genoeg duren' Algemeen 4 uur geleden
Henri van Weert ontdoet een schaap van zijn warme jas.
Beleef het voorjaar bij Kinderboerderij Boxtel Jeugd 4 uur geleden
De PVS-mascotte Phoxy brengt 18 mei een bezoek aan sportpark De Roode Bleek in Liempde.
PSV-mascotte Phoxy bezoekt DVG Verenigingen 5 uur geleden
Bernard Vekemans in het gelijknamige museum dat onder andere was- en strijkspullen herbergt.
Rondleiding Museum Vekemans MuBo 10 jaar 6 uur geleden
Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 9 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar gisteren
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen gisteren
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 5 mei, 13:00