08:52:21    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Sat 12 Dec 2015 08:44

Wendy's & Friends winnen tweede Bokselse Kwis

Lettergrootte: A- A+

Wendy's & Friends winnen tweede Bokselse Kwis

Op de foto: De winnaars van de Bokselse Kwis poseren bij 't Dommeltje. Van links naar rechts: Debby van de Loo, Hanneke van Esch, Sandra Schoenmakers en Annemarie Welvaarts. (Foto: Marc Cleutjens).

Het team van Wendy's & Friends heeft vrijdagavond de eerste prijs van de tweede Bokselse Kwis in de wacht gesleept. Met 194 punten bleef men Boxtelse Moppen (188) nipt voor. De de derde prijs ging naar De Heeren van 5 (183).

In activiteitenboerderij 't Dommeltje op Hoog Munsel - een van de sponsors van de Bokselse Kwis - werd vrijdagavond een feestavond gehouden waar alle teams welkom waren om de bekendmaking van de uitslag bij te wonen. Zo'n tweehonderd bezoekers waren getuige van de presentatie van alle antwoorden op de ongeveer 150 vragen die op zaterdagavond 7 november gemaakt moesten worden.

Wendy's & Friends werd geformeerd rond Rian de Bie, uitbaatster van Wendy's Croissanterie aan de Markt in Boxtel en was vrijdagavond vertegenwoordigd door Debby van de Loo, Hanneke van Esch, Sandra Schoenmakers en Annemarie Welvaarts. Ze vertelden dat ze met zestien teamleden aan de quiz hadden gewerkt. De hoofdprijs (1.000 euro) gaan ze besteden aan een uitgebreide lunch voor de bewoners van zorgcentrum Vinckenrode. ,,Omdat we zo verrast zijn door de hoogte van het bedrag, gaan we kijken of we voor een grotere groep mensen een etentje kunnen gaan regelen", sprak Hanneke van Esch na afloop.

De tweede prijs (500 euro) zal door het team Boxtelse Moppen besteed worden aan de restauratie van het carillon van de Sint-Petrusbasiliek. De Heeren van 5 - de mannen van voetbalteam ODC 5 - gaan hun prijs (250 euro) doneren aan het G-voetbal van hun club. 

Een uitgebreid verslag van de prijsuitreiking van de Bokselse Kwis staat donderdag 17 december in de papieren editie van Brabants Centrum.

Overige artikelen

Raad debatteert over bitterballen

Raad debatteert over bitterballen

JAN HERMENS

>>

Thu 13 Jun 2019 17:12

Boxtelse klanken in Springprocessie Echternach

Boxtelse klanken in Springprocessie Echternach

Een groep Boxtelse muzikanten nam dinsdag deel aan de zogeheten Springprocessie in het Luxemburgse Echternach. Veertien leden van seniorenorkest... >>

Thu 13 Jun 2019 14:14

Avondvierdaagse De Keistampers is van start

Avondvierdaagse De Keistampers is van start

De jaarlijkse Avondvierdaagse van wandelsportvereniging De Keistampers is gister van start gegaan; lopers liepen een afstand van vijf of tien... >>

Wed 12 Jun 2019 11:02

Waterschap na Pinksteren door met vrijmaken van De Dommel

Waterschap na Pinksteren door met vrijmaken van De Dommel

Ondertussen is al een deel van het kanoverbod op rivier De Dommel ingetrokken. Alleen nog niet in Boxtel. Medewerkers van waterschap De Dommel... >>

Sat 08 Jun 2019 18:00

Defilé gaat voor BHC toch door

Defilé gaat voor BHC toch door

Een opluchting voor de laatstejaars van het Baanderherencollege. Zij krijgen dit jaar toch hun defilé. Terwijl de meiden in de make-up... >>

Fri 07 Jun 2019 16:50

Advertenties