RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:06:58    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Fri 21 Aug 2015 15:35

Veel animo voor 'Boxtelse' Jesus Christ Superstar

Lettergrootte: A- A+

Veel animo voor 'Boxtelse' Jesus Christ Superstar

De initiatiefnemers van de Boxtelse uitvoering van rockopera Jesus Christ Superstar zijn de voorbije weken overstelpt met positieve reacties. Naast heel veel steunbetuigingen hebben zich al zo'n dertig zangers en zangeressen gemeld die een rol ambiëren in de uitvoeringen, die vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart plaatsvinden in de voormalige Heilig Hartkerk. De audities worden volgende maand gehouden in de pastorie naast het leegstaande kerkgebouw.

Een week voor Pasen wordt het kerkgebouw in de wijk Breukelen, dat in januari aan de eredienst werd onttrokken, omgebouwd tot een concertzaal waar per voorstelling ongeveer 450 bezoekers welkom zijn.

Boxtelaar Roeland Heesbeen lanceerde het idee om de befaamde rockopera van Andrew Lloyd Webber in Boxtel op de planken te brengen. Als muzikant maakte hij deel uit van het ensemble dat eerdere producties begeleidde in Tilburg en in Empel. In zijn ogen leent de vroegere kerk aan de Baroniestraat zich uitstekend voor een grote theaterproductie, die door vrijwel uitsluitend lokaal talent zal worden opgevoerd.

De initiatiefnemer maakt duidelijk dat zangers en zangeressen zich nog steeds kunnen aanmelden voor de audities. Hij benadrukt dat uitsluitend gezocht wordt naar zangtalent; de muzikale begeleiding van Jesus Christ Superstar wordt verzorgd door een rockband die al eerder is samengesteld en ook de shows in Tilburg en Empel ondersteunde. ,Daarnaast zoeken we natuurlijk figuranten en kunnen mensen zich aanmelden die een andere activiteit willen doen. Denk aan technische ondersteuning, catering, decorbouw en kledingproductie."

De theaterproductie zal in totaal uit ongeveer dertig deelnemers bestaan. Naast zangeres en zangeressen behoren daartoe ook koorleden, figuranten en musici. Zangers en zangeressen die zich willen aanmelden voor een auditie, kunnen een inschrijfformulier opvragen via e-mail: jcheilighart@gmail.com.

Lees meer over de 'Boxtelse' uitvoering van Jesus Christ Superstar in Brabants Centrum van donderdag 20 augustus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

>>

Fri 22 Feb 2019 16:46

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Peuters pikken ongemerkt veel op over regels en gedrag in het verkeer, stellen deskundigen. Daarom hebben twee kinderdagverblijven in... >>

Fri 22 Feb 2019 12:30

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Speelgoedketen Intertoys is failliet. Op dit moment zijn de winkels nog open, ook die aan de Croonpassage in Boxtel. Navraag bij dit filiaal... >>

Thu 21 Feb 2019 14:47

Gaslek op Fellenoord

Gaslek op Fellenoord

Op de Fellenoord in Boxtel is een gasleiding beschadigd. Dat gebeurde tijdens de sloop van de voormalige sportschool 040Fit!. 

>>

Thu 21 Feb 2019 10:03

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Freelance journalist Gerbert van der Aa is Marokko uitgezet omdat hij werkte aan een reeks artikelen over illegale migratie en de protesten... >>

Mon 18 Feb 2019 14:19

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo