Huub, een van de bewoners van de Cello-locatie Princenlant, staat vol trots voor de caravan die bekend is van All You Need Is Love. (Foto: Rens van den Elsen).
Huub, een van de bewoners van de Cello-locatie Princenlant, staat vol trots voor de caravan die bekend is van All You Need Is Love. (Foto: Rens van den Elsen). Foto: Rens van den Elsen

Opwinding om caravan All You Need Is Love

Algemeen

De cliënten van de Cello-locatie Princenlant in Boxtel wisten zaterdag niet wat ze zagen. Dat ze een videoboodschap zouden gaan opnemen, was hen wel bekend. Maar dat dit in de enige echte caravan van het liefdesprogramma All You Need Is Love plaats zou gaan vinden, was een grote verrassing. Begeleider Anja Schalkx: ,,De bewoners waren echt door het dolle heen, keileuk vonden ze het."

Oké, Robert ten Brink was er dan misschien niet bij, maar dat de caravan er stond zorgde voor genoeg enthousiasme. Team Vrije Tijd van zorgorganisatie Cello kreeg via een van de personeelsleden de tip om eens iets met de verhuurder van de bijzondere caravan te regelen. ,,Toen ging het balletje snel rollen en nu zijn we een paar locaties langs gegaan. Vanmorgen in Vught en vanmiddag hier in Boxtel", vertelt organisator Paula Kocken van het team.

Omdat de cliënten vanwege de coronamaatregelen nog steeds geen bezoek mogen ontvangen, mochten zij vandaag een videoboodschap opnemen. ,,Ze missen hun ouders, broers en zussen. Maar ook de mensen van de dagbesteding. Dus mochten ze iets inspreken. Dat werd goed ontvangen."

FAMILIENET

De filmpjes worden allemaal geplaatst op Familienet. Dit is een soort Facebook voor de zorgsector. Op deze besloten omgeving, kunnen cliënten van onder meer Cello, foto's en filmpjes met hun familie delen.

De videoboodschappen werden opgenomen op de bekende rode ronde bank in de caravan. Dat deed ook Huub, die op Princenlant woont. Hij reageert enthousiast als hem wordt gevraagd voor wie hij het filmpje heeft gemaakt en noemt een hele rits namen. Dat de caravan voor de deur stond, vond hij al erg bijzonder. Maar zijn dag was helemaal compleet toen hij op de foto mocht voor deze krant.

Tekst: Rens van den Elsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Logo
Blik op Heem van Selis. Het afgelopen half jaar waren veel woningen in aanbouw doelwit van inbrekers.
Camera's na inbraken Heem van Selis? Dat gaat Boxtel te ver 112 20 minuten geleden
Logo
Marjon Schellekens, Débra Kluijtmans en Carla Bressers op de Voetboog, de weg die langs vrijwel alle sportclubs in Munsel leidt tijdens het wijkfestival op 9 juni.
Wijk Munsel-Selissen laat zien wat ze te bieden heeft Verenigingen 1 uur geleden
Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 3 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 4 uur geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 19 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 20 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 21 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 22 uur geleden