Het toernooi werd geopend door de vrouwen MEP. Ine van de Besselaar in gevecht met een speelster van Were Di. Op de achtergrond Guusje Thewessen en Marleen Bordat. (Foto: Albert Stolwijk).
Het toernooi werd geopend door de vrouwen MEP. Ine van de Besselaar in gevecht met een speelster van Were Di. Op de achtergrond Guusje Thewessen en Marleen Bordat. (Foto: Albert Stolwijk).

Hockeyploegen warmen op voor competitiestart

Algemeen

Zowel het eerste mannenteam als het vaandelelftal van de vrouwen van de Boxtelse hockeyclub MEP ontvangt dit weekeinde vijf tegenstanders in het eigen 'FMC Verzijden Summer Trophy powered bij Business Club MEP'. Vrijdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld in sportpark Molenwijk.

De wedstrijden starten zaterdag 27 augustus om 10.00 uur en een dag later om 10.30 uur. Op die laatste toernooidag worden de finales gespeeld: om 13.30 uur komen de vrouwen in actie; om 15.00 uur de mannen.

Naast gastheer MEP doen de volgende mannenteams mee aan het tophockeytoernooi: Berkel-Enschot (de eerste tegenstander van de Boxtelaren in de competitie), Helmond, Oss, Terriërs (Heiloo) en Weert. Het zijn allemaal eersteklassers. Bij de vrouwen komt het Engelse Clifton naar Boxtel en de overgangsklassers Nijmegen, Ring Pass (Delft), Terriërs (Heiloo) en Were Di (Tilburg).

,,Het toernooi aan het einde van de zomervakantie is al ruim 25 jaar een begrip in het hockeywereldje", vertelde Hans van Stekelenburg afgelopen donderdag in de papieren editie van deze krant. ,,Het past mooi in de voorbereidingen op de nieuwe competitie, die op 11 september start", aldus de voorzitter van de technische commissie van MEP. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Modelvliegclub Boxtel toont fraaie toestellen in soorten en maten, zowel vliegtuigen als helikopters.
Modelvliegtuigclub start haar seizoen met een open middag Sport 59 minuten geleden
De participatieboom is een van de 28 kunstwerken van de expositie MuBo viert jong talent. Leerlingen van het Vada-college hebben hem gemaakt, onder leiding van kunstenaar-docent Marc de Laat.
Dichter geeft workshop tijdens jeugdexpositie Jeugd 1 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjebraderie vult centrum met koopkramen Cultuur 2 uur geleden
Namen van links naar rechts: Jan van Lierop, Gerrit van der Zalm, Maria Smeltink-van Esch, burgermeester Ronald van Meygaarden en Frank de Bont. Rob Janssen ontbreekt op de foto; hij kreeg zijn lintje in Vught.
Boxtel twee ridders en drie leden in Orde Oranje-Nassau rijker Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Kocabas traint TSD-leden Sport 4 uur geleden
Logo
Blik op Heem van Selis. Het afgelopen half jaar waren veel woningen in aanbouw doelwit van inbrekers.
Camera's na inbraken Heem van Selis? Dat gaat Boxtel te ver 112 6 uur geleden
Logo
Marjon Schellekens, Débra Kluijtmans en Carla Bressers op de Voetboog, de weg die langs vrijwel alle sportclubs in Munsel leidt tijdens het wijkfestival op 9 juni.
Wijk Munsel-Selissen laat zien wat ze te bieden heeft Verenigingen 7 uur geleden
Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 9 uur geleden