Afbeelding

Getuigen gezocht voor beroving en mishandeling in Boxtelse centrum

Algemeen

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een mishandeling en een beroving die in de nacht van dinsdag op woensdag kort na elkaar plaatsvonden in de Rechterstraat en Stationsstraat in Boxtel.

Een 25-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Boxtel liepen in de nacht van dinsdag op woensdag met vrienden rond 1.15 uur in de Rechterstraat. Nabij de Zwaanse Brug werden ze aangesproken door een aantal mannen en na een woordenwisseling kreeg het duo diverse klappen. De daders gingen ervandoor en beide slachtoffers zijn in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld.

Een kwartier later ontving de politie een melding dat in de Stationsstraat een 27-jarige man uit Eindhoven gewond op straat lag. Hij bleek te zijn geslagen door een groep mannen. Bovendien werden zijn telefoon en portemonnee gestolen. Ook deze man moest naar het ziekenhuis.

De politie houdt er ernstig rekening mee dat het bij beide incidenten om dezelfde verdachten gaat. Het gaat om minimaal drie verdachten, mogelijk was er ook een vierde man bij betrokken. De daders zijn tussen de 18 en 22 jaar oud. Drie van hen hadden een lichtgetinte huidskleur, één van hen droeg een zwart petje. Ook is een zwarte glimmende en gewatteerde jas gezien. Eén van de mannen werd omschreven als mollig.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van één van de twee incidenten of mogelijk andere informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Jas de Keistamper ging in 2009 op bezoek bij jeugd van de Angelaschool. Vier jaar later erkende Unesco hem als representant van de reuzencultuur in Nederland en kreeg hij een plaatsje op de inventarislijst voor immaterieel erfgoed.
Jas de Keistamper wordt 75, maar krijgt volgend jaar pas verjaardagsvisite Cultuur 44 minuten geleden
Modelvliegclub Boxtel toont fraaie toestellen in soorten en maten, zowel vliegtuigen als helikopters.
Modelvliegtuigclub start haar seizoen met een open middag Sport 1 uur geleden
De participatieboom is een van de 28 kunstwerken van de expositie MuBo viert jong talent. Leerlingen van het Vada-college hebben hem gemaakt, onder leiding van kunstenaar-docent Marc de Laat.
Dichter geeft workshop tijdens jeugdexpositie Jeugd 2 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjebraderie vult centrum met koopkramen Cultuur 3 uur geleden
Namen van links naar rechts: Jan van Lierop, Gerrit van der Zalm, Maria Smeltink-van Esch, burgermeester Ronald van Meygaarden en Frank de Bont. Rob Janssen ontbreekt op de foto; hij kreeg zijn lintje in Vught.
Boxtel twee ridders en drie leden in Orde Oranje-Nassau rijker Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Kocabas traint TSD-leden Sport 5 uur geleden
Logo
Blik op Heem van Selis. Het afgelopen half jaar waren veel woningen in aanbouw doelwit van inbrekers.
Camera's na inbraken Heem van Selis? Dat gaat Boxtel te ver 112 7 uur geleden
Logo
Marjon Schellekens, Débra Kluijtmans en Carla Bressers op de Voetboog, de weg die langs vrijwel alle sportclubs in Munsel leidt tijdens het wijkfestival op 9 juni.
Wijk Munsel-Selissen laat zien wat ze te bieden heeft Verenigingen 8 uur geleden