Afbeelding

FilmPodiumScopia besluit seizoen met filmsprookje 

Algemeen

Donderdag 18 mei vertoont FilmPodiumScopia in Podium Boxtel de film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain uit 2001. Het is de tweede en laatste rolprent van het  thema 'Geluk? Dat dwing je af!' Tevens is het de laatste film van dit seizoen.

Amélie is een romantische komedie vol heerlijke trivia, woordspelingen en wereldvreemde bespiegelingen over de diepzinnige kanten van het leven. Op het eerste gezicht speelt Amélie in de echte wereld, maar met speelse effecten verandert de regisseur Jean-Pierre Jeunet het hedendaagse Frankrijk tot een surrealistische weerspiegeling van de realiteit, waarin de verbaasd kijkende, idealistische Amélie liefde en geluk verspreidt onder de chagrijnige gezichten om haar heen. Zelf zit Amélie in een dip en zet zich in voor een zoektocht naar ware liefde...

Kaartjes zijn voor 7,50 euro per stuk vooraf in Boxtel verkrijgbaar bij cadeauwinkel Hebbes (Markt), supermarkt Jumbo (winkelcentrum Oosterhof), Bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat). In Liempde zijn kaartjes te koop bij drogisterij/parfumerie Bewust Beter (Nieuwstraat). Ook op de avond voor aanvang van de voorstelling in Podium Boxtel aan de Burgakker zijn kaartjes beschikbaar. De film wordt om 20.15 uur voorafgegaan door een korte inleiding van Jos Vervoort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Namen van links naar rechts: Jan van Lierop, Gerrit van der Zalm, Maria Smeltink-van Esch, burgermeester Ronald van Meygaarden en Frank de Bont. Rob Janssen ontbreekt op de foto; hij kreeg zijn lintje in Vught.
Boxtel twee ridders en drie leden in Orde Oranje-Nassau rijker Algemeen 25 minuten geleden
Afbeelding
Kocabas traint TSD-leden Sport 31 minuten geleden
Logo
Blik op Heem van Selis. Het afgelopen half jaar waren veel woningen in aanbouw doelwit van inbrekers.
Camera's na inbraken Heem van Selis? Dat gaat Boxtel te ver 112 1 uur geleden
Logo
Marjon Schellekens, Débra Kluijtmans en Carla Bressers op de Voetboog, de weg die langs vrijwel alle sportclubs in Munsel leidt tijdens het wijkfestival op 9 juni.
Wijk Munsel-Selissen laat zien wat ze te bieden heeft Verenigingen 3 uur geleden
Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 5 uur geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 20 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 21 uur geleden