Wie wordt de nieuwe prins van Ploegersland? De prinsenvereniging geeft wekelijks een hint, of is het een tip? (Foto: eigen collectie).
Wie wordt de nieuwe prins van Ploegersland? De prinsenvereniging geeft wekelijks een hint, of is het een tip? (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

Nieuwe tip in de zoektocht naar de Liempdse carnavalsprins

Algemeen

Met nog zo’n drie weken te gaan wordt het steeds spannender wie de prins van Ploegersland gaat worden. Zaterdag 23 oktober installeert stichting De Ploegers haar nieuwe leutvorst. Tot die tijd geeft de Liempdse prinsenvereniging iedere week een tip weg.

Inwoners van Liempde komen bij iedere tip weer een stap dichter bij de naam van de toekomstige pretpotentaat. Puzzelaars moeten letten op punten, komma’s, bijzinnen en hoofdzinnen, maar de grootste tip kan ook in de foto zitten. Wie denkt te weten wie de nieuwe koldervorst gaat worden, kan dit mailen naar henkkeijsers@ziggo.nl. Deelnemers maken kans op vrijkaarten voor de zittingsavonden. 

Tip 5: Carnaval is onze nieuwe Prins met de paplepel ingegoten. Het gemis van leut en kolder tekende voor hem het jaar 2021. Vol ongeduld staat hij te trappelen om zijn naam, spreuk en adjudant te mogen presenteren. Hij is trots dat de ‘stralende roem’ van Prins van Ploegersland hem te beurt is gevallen. O, wacht even…….., misschien is hij wel een zij! De waarheid is namelijk nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn (Johan Cruijff). 

OP DE FOTO: Wie wordt de nieuwe prins van Ploegersland? De prinsenvereniging geeft wekelijks een hint, of is het een tip? (Foto: eigen collectie).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Magisch rondje varen in het donker tijdens Boxtel by Night Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Scouting Boxtel werft bestuursleden Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Heikant in Esch krijgt een nieuwe asfaltdeklaag Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Zoektocht naar oude filmbeelden Ave Maria Algemeen 8 uur geleden
Logo
Afbeelding
Liempdse maakt podcast uit liefde voor amateurtoneel Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
La Dolce Vita in Bruisend Centrum Boxtel Algemeen gisteren
Afbeelding
Gidsen gaan nog twee keer extra op pad Algemeen 13 aug, 16:00
Afbeelding
Publiek welkom bij Fruitdag Groot Duijfhuis Algemeen 13 aug, 14:53