Tijdens de Boxtelse kermis deden zich geen incidenten voor, meldt burgemeester Ronald van Meygaarden. (Foto: Bas van den Biggelaar, april 2021).
Tijdens de Boxtelse kermis deden zich geen incidenten voor, meldt burgemeester Ronald van Meygaarden. (Foto: Bas van den Biggelaar, april 2021). Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

‘Kermis verloopt zonder problemen’

Algemeen

De Boxtelse kermis is zonder problemen verlopen. Er zijn geen incidenten voorgevallen en via het extra cameratoezicht zijn geen ongeregeldheden opgemerkt, zo meldde burgemeester Ronald van Meygaarden vanmorgen.

De kermis duurde tot en met woensdag 24 augustus middernacht. Op de Markt was vooral kindervermaak te vinden en waren de terrassen ruim opgezet. Maar de meeste attracties stonden op het omheinde Breukelsplein, waar maximaal zevenhonderd mensen werden toegelaten. Om grotere toestroom te voorkomen, konden de poorten worden gesloten. De controle van het bezoekersaantal verliep volgens de burgemeester prima. Het is volgens hem niet nodig geweest de hekken te sluiten omdat het te druk werd. 

SFEER

Van Meygaarden bezocht de kermis ook: ,,Er hing een prettige sfeer. De kermis was echt iets waar Boxtel op dit moment behoefte aan had. Ik ben blij dat we hier als gemeente aan mee konden werken. De Boxtelse bevolking had dit verdiend.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Het Podiumbeest: laatste show Van de Veerdonk in De Serenade Algemeen 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
Boxtel geniet van Dommeltheater Algemeen 15 uur geleden
Logo
Afbeelding
‘Fijn je buren beter te leren kennen’ Algemeen 16 uur geleden
Logo
Afbeelding
Leerlingen JRL mogen weer op expeditie naar Bolivia Algemeen 18 uur geleden
Logo
Afbeelding
Halloweentocht heeft engerds nodig Algemeen 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Ondernemers Croonpassage brengen leven in de brouwerij Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Muziek in kunstcafé Coupé Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Dinoplaatjes sparen bij supermarkt Plus Algemeen 24 sep, 16:21