Het toernooi werd geopend door de vrouwen MEP. Ine van de Besselaar in gevecht met een speelster van Were Di. Op de achtergrond Guusje Thewessen en Marleen Bordat. (Foto: Albert Stolwijk).
Het toernooi werd geopend door de vrouwen MEP. Ine van de Besselaar in gevecht met een speelster van Were Di. Op de achtergrond Guusje Thewessen en Marleen Bordat. (Foto: Albert Stolwijk).

Hockeyploegen warmen op voor competitiestart

Algemeen

Zowel het eerste mannenteam als het vaandelelftal van de vrouwen van de Boxtelse hockeyclub MEP ontvangt dit weekeinde vijf tegenstanders in het eigen 'FMC Verzijden Summer Trophy powered bij Business Club MEP'. Vrijdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld in sportpark Molenwijk.

De wedstrijden starten zaterdag 27 augustus om 10.00 uur en een dag later om 10.30 uur. Op die laatste toernooidag worden de finales gespeeld: om 13.30 uur komen de vrouwen in actie; om 15.00 uur de mannen.

Naast gastheer MEP doen de volgende mannenteams mee aan het tophockeytoernooi: Berkel-Enschot (de eerste tegenstander van de Boxtelaren in de competitie), Helmond, Oss, Terriërs (Heiloo) en Weert. Het zijn allemaal eersteklassers. Bij de vrouwen komt het Engelse Clifton naar Boxtel en de overgangsklassers Nijmegen, Ring Pass (Delft), Terriërs (Heiloo) en Were Di (Tilburg).

,,Het toernooi aan het einde van de zomervakantie is al ruim 25 jaar een begrip in het hockeywereldje", vertelde Hans van Stekelenburg afgelopen donderdag in de papieren editie van deze krant. ,,Het past mooi in de voorbereidingen op de nieuwe competitie, die op 11 september start", aldus de voorzitter van de technische commissie van MEP. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 1 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 2 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 19 uur geleden
Jas de Keistamper en Hanne mî de Moor bezoeken zondag 2 juni hun Maastrichtse collega-reus Gigantius.
Reis met Jas & Hanne mee naar Maastricht Cultuur 19 uur geleden
Mirjam Bemelmans, fractievoorzitter PvdA-GroenLinks.
PvdA-GroenLinks waarschuwt voor lelieteelt Algemeen 20 uur geleden
Logo
De bank staat op een rustiek plekje en past in het landschap.
Wijkorgaan draagt bij aan boombank Liempde Natuur & milieu 21 uur geleden
De familie Gauw prikte al eerder afval ten bate van Stichting Leergeld Boxtel. Met een aantal vrijwilligers.
Afvalprikkers zoeken versterking Duurzaamheid 22 uur geleden