Johan van den Biggelaar, Kamiel Schüller, Ariën Egge en Tim Verhoof (v.l.n.r.) organiseren ook dit jaar de zomercompetitie voor darters uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Café 't Geveltje is een van de plekken waar wedstrijden gespeeld worden. (Foto: Peter de Koning).
Johan van den Biggelaar, Kamiel Schüller, Ariën Egge en Tim Verhoof (v.l.n.r.) organiseren ook dit jaar de zomercompetitie voor darters uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Café 't Geveltje is een van de plekken waar wedstrijden gespeeld worden. (Foto: Peter de Koning).

Inschrijven voor zomercompetitie darts in Boxtel

Algemeen

Dartsliefhebbers uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel kunnen zich woensdag 13 april tijdens een inschrijfavond in café 't Geveltje aan de Stationsstraat aanmelden voor de derde zomercompetitie, die dit jaar op 26 mei van start gaat. Elf weken op rij gaan teams strijden om het Boxtels kampioenschap; in september wordt duidelijk welk teams de meeste punten bij elkaar heeft gespeeld. De organisatoren rekenen dit jaar opnieuw op meer deelnemers.

De dartssport zit na enkele magere jaren weer flink in de lift in Boxtel. Steeds meer liefhebbers spelen thuis of in de plaatselijke kroeg regelmatig een partijtje; ook het aantal deelnemers dat in teamverband meedoet aan competities groeit. Reden voor Johan van den Biggelaar, Ariën Egge, Tim Verhoof en Kamiel Schüller om de handen ineen te slaan en ook dit jaar een zomercompetitie op te zetten.

De zomercompetitie biedt darters niet alleen de gelegenheid om in de eigen woonplaats te spelen, het is ook een welkome aanvulling op de activiteitenkalender voor lokale horecabedrijven. ,,Kroegbazen zijn blij dat ze in de zomermaanden elke week op donderdag- of vrijdagavond wat extra bezoekers over de vloer krijgen", weet Van den Bigelaar. Tijdens competitieavonden zijn in meerdere kroegen verschillende teams in actie en dat zorgt voor welkome klandizie.

Teams die willen meedoen aan de zomercompetitie, dienen zich op woensdag 13 april tussen 20.00 en 22.00 uur in te schrijven bij de vier initiatiefnemers in café 't Geveltje. Deelname kost 25 euro per team. De eerste wedstrijden worden op donderdag 26 mei gespeeld, medio september is de laatste ronde en volgt de prijsuitreiking bij de kroeg aan de Stationsstraat in Boxtel.

Meer informatie over de zomercompetitie darts staat op www.zomercompetitieboxtel.nl of op de Facebookpagina van de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Kas Beekmans had de nodige pech tijdens zijn eerste raceweekend in de Supersport 600 klasse.
Lastige eerste wedstrijd voor Kas Beekmans Sport 38 minuten geleden
Boxtel's Harmonie presenteert een zomers repertoire tijdens het jubileumconcert voor de Heilig Bloedstichting.
Boxtel's Harmonie speelt... mirakelse muziek Muziek 1 uur geleden
Logo
Tessa Berkelmans is in haar element op de bühne, zoals hier in het Herman van Veen Arts Centre in Soest. Met haar eerste Nederlandse soloshow staat ze vrijdag 24 mei op de planken van Podium Boxtel.
Tessa Berkelmans in Podium Boxtel: 'Als ik op de planken sta, ben ik graag mezelf' Cultuur 2 uur geleden
Na afloop van de Kampinatocht was het voor de wandelaars goed toeven op het terras van B&B D'n Hop.
Omleidingen nodig tijdens wandeltocht over zompige Kampina Sport 19 uur geleden
Logo
Burgemeester Ronald van Meygaarden legt bloemen bij het Indiëmonument.
'Twee minuten stilte kunnen niet lang genoeg duren' Algemeen 23 uur geleden
Henri van Weert ontdoet een schaap van zijn warme jas.
Beleef het voorjaar bij Kinderboerderij Boxtel Jeugd gisteren
De PVS-mascotte Phoxy brengt 18 mei een bezoek aan sportpark De Roode Bleek in Liempde.
PSV-mascotte Phoxy bezoekt DVG Verenigingen gisteren
Bernard Vekemans in het gelijknamige museum dat onder andere was- en strijkspullen herbergt.
Rondleiding Museum Vekemans MuBo 10 jaar gisteren