In het gebied tussen de Hamsestraat (links) en Roderweg (rechts) in Liempde moeten woningen verrijzen. (Foto: Albert Stolwijk).
In het gebied tussen de Hamsestraat (links) en Roderweg (rechts) in Liempde moeten woningen verrijzen. (Foto: Albert Stolwijk).

Klankgroepgroep bouwplan Liempde

Algemeen

De locatiekeuze staat niet meer ter discussie. De gemeente Boxtel besloot namelijk eind vorig jaar al dat aan de Roderweg/Hamsestraat in Liempde, nabij bedrijventerrein Daasdonk, woningen moeten worden gerealiseerd. Om inwoners wél in een vroegtijdig stadium te betrekken bij de plannen, wordt een klankbordgroep opgericht onder leiding van het Dorpsberaad. Mensen kunnen zich tot 12 april aanmelden voor de klankbordgroep.

Dorpsberaad Liempde hoopt dat de klankbordgroep uit een gemêleerd gezelschap zal bestaan, zodat aan alle onderdelen wordt gedacht. Het gaat om een adviesorgaan waarbij leden meedenken in het proces. Voor- en tegenstanders zijn welkom. Onder meer de koppeling met de Grote Waterloop, de ontsluiting van de woonwijk, de communicatie over de plannen naar overige inwoners en parkeervoorzieningen zullen voorbijkomen in de klankbordgroep.

Aanmelden voor de klankbordgroep is mogelijk tot en met dinsdag 12 april via e-mailadres info@dorpsberaadliempde.nl onder vermelding van de reden tot deelname. Dorpsberaad Liempde hoopt begin mei een eerste kennismakingsoverleg te plannen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De PVS-mascotte Phoxy brengt 18 mei een bezoek aan sportpark De Roode Bleek in Liempde.
PSV-mascotte Phoxy bezoekt DVG Verenigingen 5 minuten geleden
Bernard Vekemans in het gelijknamige museum dat onder andere was- en strijkspullen herbergt.
Rondleiding Museum Vekemans MuBo 10 jaar 52 minuten geleden
Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 3 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 18 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 19 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 21 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 22 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur gisteren