Beeld van het boerenerf aan de Savendonksestraat. Een silo is omgevallen en daarbij is één persoon bekneld geraakt en aan zijn verwondingen overleden. (Foto: Gerard Schalkx).
Beeld van het boerenerf aan de Savendonksestraat. Een silo is omgevallen en daarbij is één persoon bekneld geraakt en aan zijn verwondingen overleden. (Foto: Gerard Schalkx).

Man overleden na ernstig bedrijfsongeval in Boxtel

Algemeen

UPDATE: Bij een ernstig bedrijfsongeval aan de Savendonksestraat in het buitengebied van Boxtel is maandagmiddag een dode gevallen. De identiteit is nog niet vastgesteld.

Op het terrein van een boerenbedrijf een silo omgevallen. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder ambulance en brandweer. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd.

Onduidelijk is wat zich op het terrein heeft afgespeeld. Inmiddels heeft de politie via Twitter gemeld dat het slachtoffer is overleden aan zijn verwondingen.

Vanaf de openbare weg is te zien dat bij de omgevallen silo een bulkwagen staat. Of dit verband houdt met het ongeval is nog niet bekend. 

Volgens een woordvoerder van de politie wordt momenteel onderzoek verricht wat er precies is gebeurd op het erf. De Arbeidsinspectie verricht onderzoek en de politie verwacht dat dit nog de hele dag gaat duren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 34 minuten geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 1 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 3 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 4 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 21 uur geleden
Jas de Keistamper en Hanne mî de Moor bezoeken zondag 2 juni hun Maastrichtse collega-reus Gigantius.
Reis met Jas & Hanne mee naar Maastricht Cultuur 21 uur geleden
Mirjam Bemelmans, fractievoorzitter PvdA-GroenLinks.
PvdA-GroenLinks waarschuwt voor lelieteelt Algemeen 21 uur geleden