Afbeelding

Magazine DIT: een complete jaaragenda

Algemeen

De nieuwste uitgave van Magazine DIT staat dit jaar helemaal in het teken van de honderden evenementen die jaarlijks in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde worden georganiseerd. Het magazine omvat een overzichtelijke jaaragenda met daarin zoveel mogelijk evenementen omlijst met mooie verhalen over de vijf kernen.

Magazine DIT wordt deze keer een echt bewaarnummer met een overzichtelijke kalender voor heel 2019. De leden van nieuwsblad Brabants Centrum kunnen zo elke week in één oogopslag zien wat er te doen is en zo een keuze maken uit het aanbod.

Naast de jaaragenda staan in het magazine allerlei verhalen waardoor de lezers kennis kunnen maken met de vijf verschillende dorpen. Ook kunnen lezers genieten van informatieve artikelen over gezondheid, wonen, mode en beauty. Magazine DIT wordt verspreid onder de leden van Stichting Brabants Centrum en is daarnaast ook los te koop.

EVENEMENT DOORGEVEN

Een team van vijf tekstschrijvers is inmiddels druk bezig met het maken van verhalen en het samenstellen van de jaarkalender. Veel organisaties hebben de datum van hun evenement al doorgegeven, maar de agenda is nog niet helemaal compleet. Wilt u ook graag dat uw evenement wordt gepubliceerd in de jaaragenda van Magazine DIT? Neem dan contact op met projectleider Mariëlle Wijffelaars van Magazine DIT via e-mailadres: marielle.wijffelaars@brabantscentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Jas de Keistamper ging in 2009 op bezoek bij jeugd van de Angelaschool. Vier jaar later erkende Unesco hem als representant van de reuzencultuur in Nederland en kreeg hij een plaatsje op de inventarislijst voor immaterieel erfgoed.
Jas de Keistamper wordt 75, maar krijgt volgend jaar pas verjaardagsvisite Cultuur 38 minuten geleden
Modelvliegclub Boxtel toont fraaie toestellen in soorten en maten, zowel vliegtuigen als helikopters.
Modelvliegtuigclub start haar seizoen met een open middag Sport 1 uur geleden
De participatieboom is een van de 28 kunstwerken van de expositie MuBo viert jong talent. Leerlingen van het Vada-college hebben hem gemaakt, onder leiding van kunstenaar-docent Marc de Laat.
Dichter geeft workshop tijdens jeugdexpositie Jeugd 2 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjebraderie vult centrum met koopkramen Cultuur 3 uur geleden
Namen van links naar rechts: Jan van Lierop, Gerrit van der Zalm, Maria Smeltink-van Esch, burgermeester Ronald van Meygaarden en Frank de Bont. Rob Janssen ontbreekt op de foto; hij kreeg zijn lintje in Vught.
Boxtel twee ridders en drie leden in Orde Oranje-Nassau rijker Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Kocabas traint TSD-leden Sport 5 uur geleden
Logo
Blik op Heem van Selis. Het afgelopen half jaar waren veel woningen in aanbouw doelwit van inbrekers.
Camera's na inbraken Heem van Selis? Dat gaat Boxtel te ver 112 7 uur geleden
Logo
Marjon Schellekens, Débra Kluijtmans en Carla Bressers op de Voetboog, de weg die langs vrijwel alle sportclubs in Munsel leidt tijdens het wijkfestival op 9 juni.
Wijk Munsel-Selissen laat zien wat ze te bieden heeft Verenigingen 8 uur geleden