Afbeelding
Foto: Peter de Koning / PDKfoto

B-Pool maakt zich op voor eerste carnavalsjubileum

Algemeen

Ook jongerencentrum B-Town laat carnaval niet aan zich voorbij gaan. Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart viert B-Pool zijn carnavalsjubileum. De non-alcoholische NIX-disco voor jongeren van twaalf tot en met zestien jaar bestaat elf jaar.

Van zaterdag tot en met maandag vindt de jongerenfuif plaats in B-Town in het oude klooster aan de Baroniestraat 20. Er kan dan van 20.30 uur tot middernacht worden gefeest en gedanst op carnavalsmuziek en hits uit de top veertig, gedraaid door DJ The Freestyler. 'Stilstaan is niet mogelijk en niet toegestaan', zo kondigt B-Town het dansfeest aan. Ook is er in het naastgelegen café 'The Voice of B-Town' een karaokemachine aanwezig, waar de jeugd de longen uit hun lijf kan zingen.

POOLPARTY

Op dinsdag vindt er een bijzondere editie van B-Pool plaats; dan is het feest in Het Dommelbad aan de Schijndelseweg. Onder begeleiding van dezelfde discjockey wordt hier de disco tot 23.00 uur voortgezet.

Kaartjes zijn tot en met 17 februari te bestellen, waarbij jongeren kunnen kiezen voor één of meerdere dagen. Bezoekers zijn voor elf euro de gehele carnaval welkom; dagkaartjes kosten in de voorverkoop vier euro en aan de deur vijf euro, mits het nog niet uitverkocht is.

Kaartjes kunnen op de volgende vier momenten worden opgehaald: van maandag 25 tot en met donderdag 28 februari tussen 19.30 en 21.30 uur bij B-Town. Op dinsdag is het ook mogelijk om tussen 14.30 en 17.00 uur toegangsbewijzen op te halen. Passe-partouts worden niet meegegeven zonder geldige identificatie.

OP DE FOTO: Het eerste carnavalsjubileum is aanstaande voor B-Pool: het evenement voor jongeren tussen de twaalf en zestien jaar wordt voor de elfde keer gehouden. (Foto: Peter de Koning, 2012).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Jas de Keistamper ging in 2009 op bezoek bij jeugd van de Angelaschool. Vier jaar later erkende Unesco hem als representant van de reuzencultuur in Nederland en kreeg hij een plaatsje op de inventarislijst voor immaterieel erfgoed.
Jas de Keistamper wordt 75, maar krijgt volgend jaar pas verjaardagsvisite Cultuur 3 uur geleden
Modelvliegclub Boxtel toont fraaie toestellen in soorten en maten, zowel vliegtuigen als helikopters.
Modelvliegtuigclub start haar seizoen met een open middag Sport 5 uur geleden
De participatieboom is een van de 28 kunstwerken van de expositie MuBo viert jong talent. Leerlingen van het Vada-college hebben hem gemaakt, onder leiding van kunstenaar-docent Marc de Laat.
Dichter geeft workshop tijdens jeugdexpositie Jeugd 5 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjebraderie vult centrum met koopkramen Cultuur 6 uur geleden
Namen van links naar rechts: Jan van Lierop, Gerrit van der Zalm, Maria Smeltink-van Esch, burgermeester Ronald van Meygaarden en Frank de Bont. Rob Janssen ontbreekt op de foto; hij kreeg zijn lintje in Vught.
Boxtel twee ridders en drie leden in Orde Oranje-Nassau rijker Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Kocabas traint TSD-leden Sport 8 uur geleden
Logo
Blik op Heem van Selis. Het afgelopen half jaar waren veel woningen in aanbouw doelwit van inbrekers.
Camera's na inbraken Heem van Selis? Dat gaat Boxtel te ver 112 10 uur geleden
Logo
Marjon Schellekens, Débra Kluijtmans en Carla Bressers op de Voetboog, de weg die langs vrijwel alle sportclubs in Munsel leidt tijdens het wijkfestival op 9 juni.
Wijk Munsel-Selissen laat zien wat ze te bieden heeft Verenigingen 11 uur geleden